Buna. Si noi te iubim
.
Esti o draguta. Ai dreptate, si pe mine siteul asta ma inveseleste uneori.
Te pup
Inseamna ca ai un suflet foarte mare de poti sa ne iubesti pe toti.
Da chiar pe toti?
Ceea ce simti pentru noi si noi simtim pentru tine
daca ne iubesti te iubim daca ne urasti te uram
Ai demonstrat ca ai suflet nobil si sincer, putini sunt ca tine in lumea asta mare, sa recunoasca ca ceilalti au ajutat-o. Nu stiu ce varsta ai dar mi-ai placut, de aceia iti voi propune sa fim prieteni.
Si noi te iubim Silvia! U ai fost si vei ramane preferata mea
Pe TPU si eu am invatat multe lucruri si nu am sa renunt niciodata la acel site. Ma bucur ca am dat de TPU.Ca am dat de multi oameni simpatici si ca mi-am facut prieteni
Esti simpatica si ai un suflet mare! Sa ramai asa mereu!
Suntem 16612 ...ai sa faci bataturi la buze, de atatea pupicuri ce ai sa dai! uite ceva frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=UhEoT2CkMpY
@danutza
uite un citat : Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc.
ANDRUTZA mi-a placut foarte mult muzica propusa, melancolie pentru pacea sufletului ratacit in neantul iubirii.
Sa stii ca cu toate ca nu pare este o comunitate cu o mana sau doua de oameni foarte restransa, e ca un grup de prieteni cu care te mai certi, dar cu care impartasesti si niste momente frumoase, eu unu nu am mult timp de cand sunt pe TPU dar as putea spune ca mi-am facut niste prieteni pe aici, nu sunt eu cel mai tare in dat sfaturi si cateodata sunt foarte rautacios dar eu zic ca e destul de tare comunitatea asta! Cred ca te poti baza pe www.TPU.ro tot timpul cand ai o problema sau cand doar ai nevoie sa vorbesti cu cineva! Eu nu te iubesc pentru ca nu stiu cine esti dar daca iubesti lumea de aici inseama ca esti sufletista si ca iti pasa de oameni din jurul tau!;)