anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va mai aduceti aminte? https://www.youtube.com/watch?v=j9V78UbdzWI
intrebarea mea este daca exista cu adevarat un popor care asa isi ingroapa mortii?

9 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Normal, asta e traditia lor. Doar in Africa mi se pare, in anumite regiuni

| gemeni6226 a răspuns (pentru Miruna333):

As dori exact, un raspuns de la un cunascator in acest sens.Raspunsul tau :normal- ar fi justificat daca mi-ai dovedi in mod clar tara cu pricina, fara dovezi e doar o presupunere, mai ales ca scrii ca t-i se pare. Daca si eu as da raspunsuri vagi la toate intrebarile de aici as fi in top 1 pe TPU.

| Miruna333 a răspuns (pentru gemeni6226):

Nimeni nu-i platit aici sa iti dea tie raspunsuri justificate laughing)))
Cauta pe google si gaesesti toate informatiile, dar se pare ca esti cam lenes
Am spus,, Mi se pare doar in Africa, pentru ca doar de Africa stiu.
Cine te opreste sa fii top 1?

| LisaJulie a răspuns:

Da, multe țări din Africa și America Latina au tradiția de a sărbători trecerea unui om la viață veșnică

| Solane a răspuns:

Dacii, atat de mult invocati de "patriotii" romani, se bucurau si ei la plecarea cuiva pe lumea cealalta. Dar plangeau la nesterea unui prunc.
https://adevarul.ro/......21476.html

Nu sunt lenesa ci doar vreau sa descopar pe cineva aici cu cunostinte peste medii, si mai vreau sa dau oportunitatea celor iubitori de funda sa mai primeasca una pe merite.Plus nu am stat in aceeasi banca sa ma tutuiesti-nu dai nu primesti respect.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Solane):

Inteleg,multumesc,dar eu ma refer la faptul ca se celebreaza exact ca aici imbracati la costum si dansand exact dansul acesta.

Nu am nici un interes sa fiu in top 10 deoarece nu am nici un interes.Scurt.Am alte preocupari mai interesante in particular.

| gemeni6226 a răspuns (pentru LisaJulie):

Inteleg,multumesc,dar eu ma refer la faptul ca unde se celebreaza exact ca aici imbracati la costum si dansand exact dansul acesta.