| ka2 a întrebat:

Va mai aduceti aminte? Sotron, coarda, lapte gros... eu de exemplu imi aduc aminte cum jucam "cartonase" laughing si fotbal cu minge de 18 lei sau aia de 35 lei...

Răspuns Câştigător
| elena a răspuns:

Oina, plimbatul cercului cu o bucata de sarma, capra, de-a v-ati ascunselea, trlrfonul fara fir, TOMANAP, spanzuratoarea...

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asa e, au fost alte vremuri, nu imi amintesc sa ma fi plictisit vreodata...

| elena a răspuns:

Jocul cu cutia de chibrituri, rishca, tara, tara vrem ostasi, podul de piatra, cine scuipa mai departe...

| elena a răspuns:

Si nu in ultimul rand..."Hai la furat" fructe sau orice alt zarzavat din gradinile vecinilor sau din fermele colectivei.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Turca, eu jucam turca!
Apoi flori, fete sau baieti.
Apoi ratele si vanatorii si tara, tara, vrem ostasi (aveam priza mereu buna si toti ma ocoleau ca faceam sport smug )
Mai jucam carti la greu pe pedepse si se faceau la noi la bloc campionate de sah si de table smug Si remy. Si le-am uitat pe toate...

Shin
| Shin a răspuns:

Sau "Frunza". ce vremuri...
Shin.

Janina
| Janina a răspuns:

Da...mai jucam si purcea, ratele si vanatorii sau pitulusu sau faceam cazemate pe deal si ne jucam cu cornete... ce vremuri happy

| ellene a răspuns:

Noi am jucat lapte gros si la liceu ..mai mult in clasa a IX-a ca dupa aia au venit "greutatile" si ne-am mai maturizat si noi nah...de sotron in schimb mi-e dor

| ka2 explică:

Pionieri laughing, curentul oprit, duminica doar "cateva" ore de tv, Sandy Bell, Testoasele Ninja, TEC - sucul de la dozator, Brifcor, sifoanele la incarcat crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si frunza, lasam fetele sa ma traga ca sa le iau in brate laughing, tzurca, i-l recomand si lui pitzurca, ca de antrenor nu-i bun rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehe, cum s-au schimbat vremurile...acum gata cu din astea.
Ce telefon ai? un nokia nu stiu de care... aaaaaa ce fraier esti...al meu e mai beton...
De unde ai bluza asta... e draguta...
N-ai tu bani sa o cumperi...am cumparat-o de afaralaughing
...si tot asa... e bine ca macar noi astia mai tinerei am fost cam ultima generatie care am stiut ce inseamna copilaria...restul dupa noi... e can canlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehe,cum s-au schimbat vremurile...acum gata cu din astea..
Ce telefon ai?un nokia nu stiu de care...aaaaaa ce fraier esti...al meu e mai beton...
De unde ai bluza asta...e draguta...
N-ai tu bani sa o cumperi...am cumparat-o de afaralaughing
...........si tot asa...e bine ca macar noi astia mai tinerei am fost cam ultima generatie care am stiut ce inseamna copilaria......restul dupa noi....e can canlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, imi amintesc cu drag de copilaria mea... A fost foarte frumos... Jucam 'elastic' cu fetele in fiecare pauza, dupa ce ajungeam acasa si ne faceam temele eram la joaca...Cand a aparut Sailor Moon, ne-am deghizat toate...stiu ca mult ne-a tinut cu Sailor Moon...Eu eram Sailor Mercur.laughingImi mai amintesc cu drag ca mergeam si culegeam ciubotica cucului, veneam cu cate un brat de flori acasa si o bucuram pe mama. Imi mai amintesc ca stateam cu bunica mea pe banca, in fata portii si povesteam...si ne acompaniau si vecinele... Iubeam vacantele, era incredibil de frumos. Am intrebat-o pe sora mea mai mica intr-o zi cum e in vacanta si mi-a spus ca e tare plictisitor... ei habar n-au sa se joace...sau poate si pentru ei e amuzant sa se joace...pe calculator big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt vremuri de care ne amintim cu placere cei de virsta mai mere dar as avea un sfat pentru cei smecheri care vor sa arate ca sunt destep ti ha ha sa nu mai raspunda la intrebari daca sunt ironici ex aici shin cam inginfat sau pr st sa nu sp altfel mai bine ar cauta alt site care sa vb vulgar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nuty, cu ce e ironic Shin aici? eu nu inteleg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat ce vremuri