anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va mai place poezia?
v-a placut vreodata?
Ce va place sa ascultai, sa faceti in timpul liber?
Pe mine ma stiti- nanotehnologie medicala si psihotronica.
Ce lucruri interesante va preocupa?

Răspuns Câştigător
| maya_7683 a răspuns:

Poezia e parte din sufletul meu. Mi-a placut, imi place si o sa imi placa mereu.Cind sunt trista scriu poezi si ascult muzica instrumentala.In timpul liber desi e parca tot mai putin citesc sau, desenezhappy.
Ce lucruri interesante ma preocupa.Pai pe primul loc este psihologia si ar mai fi refolosirea materialelor reciclabile(decoratiuni)happy

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Recunosc.Nu imi plac poeziile deloc si cand ma gandesc ca intr-a 8-a ma punea profa de romana sa ii invat nu stiu cate strofe din "Miorita"hee hee
Numai cand vad niste catrene, imi vine sa las poezia in pace si sa trec la romane.
Decat sa citesc o poezie de 5 stofe mai bine citesc un romanhee hee
Poetii folosesc niste rime destul de complicate nu o data m-am intrebat "oare aici se refera la sensul propriu sau...". Si detest sa nu imi dai seamahee hee
In afara de citit opere epice imi place sa scriu.Scriu cam despre tot ce vad si mi se pare ca ar merita sa scriu.Cand termin de scris si citesc ce-am scris ma mir de cat de mult pot dezvolta un subiect banallaughing
Mostenire geneticabig grin

| Bacemi a răspuns:

Mereu mi-a placut poezia. In timpul liber ascult muzica, veche in special. Imi place si sa citesc. Ies cu prietenii de cate ori am ocazia.

Ma intereseaza psihologia in mod special.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi mia place tarrree mullttt ccind ascultai neregullii inn trrafiic lla radio Galati pentru simplu motiv ca sint si eu lume agramata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te stim, ai uitat sa spui ca-ti plac manelele big grin

Întrebări similare