Sailor moon... da tom & jerry...dexter laboratory...scooby doo...etc.acum mai dau pe jetix. ce-i drept...imi plac desenele...de ce nu?
Scuze pentru marea întârziere ))))))).
Eu, sincer, când prind la TV şi am timp să mă uit, mă uit câte puţin .
A fost un desen cu adevărat special în copilăria mea .
Ţin minte că am avut şi încă am toată colecţia de DVD Tom si Jerry )).
Când eram mică, doar Tom si Jerry, Scooby Doo şi Familia Flinstones )) .
Tom şi Jerry mi-a marcat copilăria .
A fost un desen cu adevărat special .
Mă uitam mult pe CartoonNetwork , Jetix ( R.I.P JETIX ) şi Minimax . Dar acum, peste tot prostii -.-
Săracii copii de 3-4-5-6 ani ... le umplu mintea cu tot felul de desene... de prostii .
Ce copilărie frumoasă a fost!
Cu Tom si Jerry ) ... doamne ce-i iubeam!
Tatăl meu şi mama mea mereu fugeau şi îmi cumpărau tot cu TOM SI JERRY, TOT )! .
Încă ţin minte că şi ei se uitau împreună cu mine şi le plăceau .
Fundă?
Şi la Tweety mă uitam, Laboratorul lui Dexter, Familia Flinstones, Kid vs.Kat, Copii de la 402, Fetitele Powerpuff,Curaj,câine cel fricos!,Pinocchio, Bugs Bunny doamne ce-mi plăceauuuu , Yin Yang Yo, Pikachu, Naruto , Pokemon ( ţi minte că şi Pokemon mi-am luat ) ) şi multe altele... Foarte frumoase!
De ce să nu ne mai uităm? Mereu vom fii copii pentru desenele JETTIX, MINIMAX, CARTOON, DISNEY . Vârsta nu ne opreşte!
P.S. : Am 14 ani )!
Fundăăăăăă
Chiar zilele trecute am vazut o reclama la un ziar care vine cu un set de DVD-uri cu Tom&Jerry:X si ma batea gandu sa le cumpar.Pana si unchiul meu care are 30 si ceva de ani se mai uita.