Intotdeauna spun multumesc, orice lucru care mi se ofera sau mi se face, cat ar fi de mic
Ooo, sigur ca da! Zilnic, pentru foarte multe...
P. S. n-ai pentru ce. daca te-am putut ajuta, este cea mai mare multumire.
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor atunci cand, la intrebarile puse de tine, am raspuns si poate acele ganduri au putut sa-ti foloseasca si multumirile adresate de tine acum, m-au bucurat. Sa stii ca si eu la randul meu sunt receptiva si multumesc intodeauna celor care mi-au sarit in ajutor, cu orice lucru cat de mic. Eu fac parte insa dintre oamenii care se bazeaza doar pe eforturile proprii si cele mai calde mutumiri le aduc parintilor mei care m-au invatat "meseria de a fi om", familiei mele largite, care ma iubeste si ma ajuta neconditionat si putinilor mei prieteni adevarati, care au stat langa mine si in vremuri de rastriste.
Acum, va multumesc voua, prietenii mei virtuali, care ma faceti sa ma simt utila si care imi apreciati activitatea de pe TPU.
Multa sanatate tuturor si nu in ultimul rand, trebuie sa multumim Administratiei TPU, care a creat acest site ce ne-a facilitat comunicarea.
Buna, da, cred ca sunt o persoana politicoasa si imi place sa multumesc celor care m-au ajutat, m-au sfatuit, mi-au fost aproape in cele mai grele momente din viata mea; multumesc si pentru. orice lucru marunt, dar care stiu ca e din inima, consider ca asa e frumos, odata ce cineva te-a ajutat, cum a putut, mai putin sau mai mult, nu conteaza si ei pot conta mereu pe ajutorul meu neconditionat...
Pai, am multumit de multe ori si nu mai stiu exact pe toti si pentru. ce, daca mi s-a oferit un pahar cu apa am multumit, daca am fost ajutata de colegi am multumit, cand am avut nevoie de ceva si cineva mi-a fost alaturi nu am uitat sa multumesc.Cum,am spus nu conteaza cu ce m-a ajutat, intentia e cea care conteaza si trebuie sa stim sa fim oameni si sa ajutam si noi la randul nostru, eu una ma bucur cand stiu ca am fost de folos cuiva si mi-a spus multumesc, nu mi-a mai trebuit nimic altceva, ma bucur ca am putut ajuta si ca mi-a multumit, e de ajuns.
Da, este frumos sa multumim si pentru putin, sa observam ca cineva ne acorda atentie, ne apreciaza, ne da un sfat... toate sunt lucruri importante. E bine sa multumim pentru fiecare zi, seara inainte sa adormim, pentru cei care ne-au fost alaturi, pentru ce ne-a fost oferit in ziua respectiva. Da, obisnuiesc sa multumesc si lucruri marunte... spatiul nu mi-ar ajunge sa insir cui si pentru cine am multumit! Buna intrebare, sa traiesti!
Da. De obicei fac lucrul asta cam rar, dar cand multumesc cuiva, chiar simt asta cu adevarat.
Le-am multumit parintilor ca m-au crescut si m-au educat, ca s-au sacrificat si se sacrifica pentru a imi fi mie bine.
I-am multumit prietenului meu ca m-a invatat sa iubesc.
Si in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, ceea ce sunt si ca ma ajuta mereu la greu.
I-am multumit prietenei mele ca a fost alaturi de mine si este in continuare si la bine si la greu timp de atatia ani.
Numai bine!
Mereu am multumit, chiar si pentru cel mai mic gest, insa ma consider vinovata.ca nu pot multumi indeajuns de mult lui Dumnezeu, parintilor si prietenilor
anonim_4396 întreabă:
elena16 întreabă: