| AliceIDK a întrebat:

Va plac :
1. pisicile
2. cainii
3. papagalii ( spuneti-mi si rasa care va place )
4. soriceii ( de casa )
5. porcusorii de guineea
6. vulpile
7. bufnitele
8. ursii
9. caprioarele
10. delfinii
11. balenele
12. calutii de mare
13. racii
14. crabii
15. scorpionii

Astept multe raspunsuri tongue

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy imi plac, cainii, balenele, delfiniilove strucklove strucklove struck caprioarele, si calutii de marehappy

| didi12 a răspuns:

10.Delfinii.Sunt niste animale inteligente si jucause, tocmai de aceea delfinii sunt animalele mele preferate! Imi place tot ce e legat de mare, si sper ca o data sa pot sa ma scufund acolo jos sa vad ce mistere se ascund.:-X

| BlackTiger a răspuns:

Imi plac delfinii laughinglaughinglaughing

| JammyLove a răspuns:

Mie imi plac love struck
- calutii de mare si catelusii puppy dog eyes

| ZoZoHeart a răspuns:

Salut. Eu aleg: 1, 2, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 15. big grin (robotzelu' ala ma enerveaza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1,2,5,7,10,12

| Lɑяisɑ a răspuns:

2.Caini
Pechinezi si Bishonii.

Am Un catelus, este pechinez, il cheama Bruno.Are 7 luni aproape 8.Este jucaus, iubitor si bland.Vine de fiecare data cand il chemi,are coada zici ca este o floare inflorita.

Dar,am avut si un Bichon Maltez,Bijusad. Acuma este la bunici, sincer nu era al meu, ci al unchiului meu, Mi l-a lasat 1 an si m-am obisnuit cu el.El era un catel foarte cuminte, la fel de iubitor ca Bruno.Are 3 ani Biju, nu o sa il uit l-am iubit si o sa il iubesc.
PS:Mi-a promis mama ca atunci cand o sa ma mut la 3 camere il luam inapoi.love struck.

| sergiuk11 a răspuns:

Mie imi plac toate animalele dragalase ex.delfini papagali pisicilebig grin daca se poate fundita

| GeorgiiUatdăfac a răspuns:

Caprioarele, delfinii, balenele, calutii de mare, racii.

| iepurash_9610 a răspuns:

Imi plac : 10, 9, 2hee hee

| adycara a răspuns:

1,2,3,9,10,12

Întrebări similare