Singurul alcool cu care am luat contact si o sa iau contact e cel din bomboanele Rum Kokos (parca asa se numesc) sau bomboane cu alcool in general.
In rest nu prea ma atrage sa beau.
Da.
Palinca, vodka, berea, afinata, coniacul, lichiorul de plante, ginul tonic, vinul rosu dar nu sec.
Pot bea cam orice, sunt destul de 'priceput'.
Mai beau si eu ca doar o viata, beau de toate dar in principal beau bere si vin, iar la ocazii d-alea mai rafinate. Nu-s vreun alcoolic,, dar cand mai ai o stare naspa merge ca uns.
Deci m-am uitat special... ai mai pus o intrebare exact la fel.
Numai ca acum ai pus si de ce la final.
Serios... adica stiu ca vrei conversatie si astea aici si raspunsuri dar, zau asa.
Facem altfel:
Atunci cand o sa depasesti numarul meu de raspunsuri la intrebarea personala, atunci nu o sa iti mai reprosez nimic si o sa iti raspund la orice intrebare pe subiect (nesterse)
Pai nu imi evalua raspunsul ca amuzant ca nu e ) actioneaza )
(Da mai da de astea evaluari, mai ai? )
Ok sefu
Dar sa si raspund, azi am baut un Shut up Merry, cred ca asa se numea. Era ceva cu votka si suc de rodie, portocala si alte denumiri ciudate.
Nu consum alcool din principi de sănătate, dar dacă e o ocazie ceva, beau un pahar de vin/șampanie. În rest mai beau bere fără alcool uneori.
Mi-e frica de alcool.E un drog foarte puternic.Te duce sus si jos, trebuie un echilibru.
Bă, nu stiu de voi, da' mie chiar imi place ficatul meu. Le-ar placea si altora daca mi l-ar vedea. (bine, hai gata, ca nu ma mai laud, sa nu m-auda vreun colector de organe) E asa de #fit ficatul meu, incat starneste oftica tuturor pitipoancelor si cocalarilor din cluburi, cu fiecare shot pe care ei il dau pe gat!
#ficatficat
Mi-l arati si mie?
https://imgur.com/L6aOTEX
Cei care zic ca prefera drogurile decat sa bea alcool: stop, e o absurditate.
Da, așa este! Drogurile afectează cel mai important organ: creierul. Mulți consumatori ajung sub tratament psihiatric.
Același lucru face și alcool-ul.
Si alcoolul produce aceleasi efecte in timp
Guinness Beer, Cider, Mead, Angelli Cherry, vișinata, afinata, Irish Cognac.
Nu orice împuțiciune
Lol, Angelli ti se pare tie mare fis? On-topic: un whisky bun, Jagermeister si derivate, bere preferabil artizanala sau macar nefiltrata, diverse altele. In cantitati mici, desigur.
Nu neapărat cine știe ce, dar are aroma aia de cireșe
... si aroma aia e a naibii de naturala.
Nu e naturală, dar e plăcută
Tu ai zis "Nu orice împuțiciune" nu eu. Chiar daca unele sunt destul de reusite, incerc cu orice pret sa evit aromele artificiale.
Drogurile nu?
Prefer drogurile decat alcoolul, il urasc
Da ba da ameţită ametita da prefer un trip blanao decat pisata pe mine intr-un sant, sincer alcoolul in cantităţi mari e de **** si creeaza probleme, de la droguri macar mori drc daca iei prea mult (((: prefer sa ajung la dezintoxicare decat dezalcoolizare(((((: plus ca de la alcool dai in coma, mori greu, de la droguri te îneci eventual in propria voma sau iti iei direct somn vesnic si aia e((((: (asta daca nu ajungi sa te sinucizi singur)
Supradoza sau combinația de droguri nu duce tot la comă?
Nu pentru ca nu suport mirosul si nici efectele secundare. NU spun ca alcoolul cu moderatie NU e bun, ci doar sa nu faci abuz.
O singura data am baut tuica si nu mi-a placut deloc. Am incercat si bere si o vars. Pur si simplu sunt antialcoolic
Mie imi plac toate bauturile alcoolice desi sunt mai nocive decat substantele din coca-cola, bauturile alcoolice in cantitati normale la o petrecere sau acasa in parc in niciun caz la volan, sau in exces, sunt de bun gust pentru minte trup si suflet.
Vinul rosu, este recomandat de baut vin rosu in cantitati mici, in fiecare zi.El ajuta la:
protejarea vaselor de sange
reducerea colesterolului rau
prevenirea formarii cheagurilor de sange
reducerea inflamatiilor
Insasi alcoolul, consumat cu moderatie, poate imbunatati diverse functii ale apartului cardiovascular.
stefan24111996 întreabă:
bobi întreabă:
Maia întreabă: