Dar sa si raspund, azi am baut un Shut up Merry, cred ca asa se numea. Era ceva cu votka si suc de rodie, portocala si alte denumiri ciudate.
Lol, Angelli ti se pare tie mare fis? On-topic: un whisky bun, Jagermeister si derivate, bere preferabil artizanala sau macar nefiltrata, diverse altele. In cantitati mici, desigur.
Mi-e frica de alcool.E un drog foarte puternic.Te duce sus si jos, trebuie un echilibru.
Nu pentru ca nu suport mirosul si nici efectele secundare. NU spun ca alcoolul cu moderatie NU e bun, ci doar sa nu faci abuz.
O singura data am baut tuica si nu mi-a placut deloc. Am incercat si bere si o vars. Pur si simplu sunt antialcoolic
Nu neapărat cine știe ce, dar are aroma aia de cireșe
Supradoza sau combinația de droguri nu duce tot la comă?
Tu ai zis "Nu orice împuțiciune" nu eu. Chiar daca unele sunt destul de reusite, incerc cu orice pret sa evit aromele artificiale.
Singurul alcool cu care am luat contact si o sa iau contact e cel din bomboanele Rum Kokos (parca asa se numesc) sau bomboane cu alcool in general.
In rest nu prea ma atrage sa beau.
Vinul rosu, este recomandat de baut vin rosu in cantitati mici, in fiecare zi.El ajuta la:
protejarea vaselor de sange
reducerea colesterolului rau
prevenirea formarii cheagurilor de sange
reducerea inflamatiilor
Insasi alcoolul, consumat cu moderatie, poate imbunatati diverse functii ale apartului cardiovascular.
Mie imi plac toate bauturile alcoolice desi sunt mai nocive decat substantele din coca-cola, bauturile alcoolice in cantitati normale la o petrecere sau acasa in parc in niciun caz la volan, sau in exces, sunt de bun gust pentru minte trup si suflet.
Fratii de pahar ma-nteleg, baga, baga frate
Iara bucurie la gingie sa fie
O mie pahare pe datorie, (fara numar)
Pulpa de patroana face show, mega-show
Si noi cu baietii admiram peretii
Fie fara dubii fac fenta
Fug de datorie, dau clapa permanenta.
stefan24111996 întreabă:
bobi întreabă:
Maia întreabă: