In niciun caz... Ma gandeam la ce zicea Becali sa faca el un fel de oras doar pentru gay. dar aici sa fie doar cocalari si pitzipoance. Cred ca Romania ar fi pustie daca ar fi un oras doar cu cocalari si pitzipoance. L-as numi. Bamboo
Stii ce zic. "Cine se aseamna se aduna! " Mie nu imi plac cocalarii si pitzipoancele.
Nu stiu, nu i-am gustat inca. Sper sa nici nu o fac. Cred ca mi-ar place la mii de km distanta.
Imi plac cocalarii si pitipoancele asa cum manelele "ie" viata mea.Nu-i suport, sunt cu totii un monument de prostie si incultura.Huo!
Dupa Revolutie, fusese "Cascadorii Rasului" (cine stie, cunoaste). S-a dus, nu mai este.Au aparut aceste doua categorii gemene hilare, ...sincer?, mi-ar parea viata mai gri fara ei.Nu-i suport, da` daca nu readuc astia "Cascadorii Rasului", noi la ce mai facem abdomene involuntare?
Ii ador
au atata personalitate, caracter... ce mai! sunt persoane agreabile! f plcute in societate.se cred buricul pamantului
Imi plac pentru ca am de ce sa rad mereu intru pe site-uri unde sunt postate poze cu specimene din astea
Kalyn întreabă:
LikeARollingStone întreabă: