Bebelusii nu prea, insa cei cu varste cuprinse intre 6-10 ani, da. Sunt simpatici.
Depinde
dacă stau acolo liniştiţi sau îi pot folosi pe post de mici scalavi, daa, sunt simpatici
dar de obicei, mă obosesc, nu am răbdare să stau mult timp cu ei
Sa zicem ca intr-o oarecare masura, dar nu imi plac aia nesuferiti. Unii cu cat sunt mai muci, sunt mai plangaciosi, iar altii cu cat sunt mai mari, sunt mai nesuferiti si fac prostii tot timpul. Uneori este enervant cand faci ceva interesant si vine un copil la tine si te streseaza, stiu asta pentru ca mi se intampla cu sora mea mai mica acum cativa ani.
Eu ii uram, iar pe lângă asta mai făceam si glume sadice pe seama bebelușilor, dar acum nu am nimic cu ei, unii sunt chiar simpatici, desi nu pot sa spun ca ii iubesc sau ceva de genul.
Imi plac copiii. Daca n-ar mai face lumea copii nu ne-am mai inmultii.Copiii aia cresc si la randul lor fac si ei alti copii si tot asa.
Mie imi plac copii, mai ales bine copti! bine. nici cei in sange nu sunt foarte rai.
Unora le plac foarte mult, chiar isi cumpara si masina de inghetata pentru ei.
Fac eforturi mari ca sa-i suport uneori. Sper ca nu esti copil si sa-ti cer scuze mai tarziu.