Imi place pizza, copiii ii tolerez sau fac abstractie de ei.
Copiii miros, sunt mai mereu murdari, pe majoritatea nu-i gasesc draguti, daca sunt mici le curg balele, fac galagie, au nevoie de atentie, ma plictisesc si toate diminutivele care li se atribuie ma scarbesc. Imi displac copii care plang din orice fleac si ma dezgusta si parintii care incep sa zbiere la odrasla lor atunci cand boceste ( in capul lor asta ajuta ). Atunci cand am avut pentru prima data grija de nepota-miu si s-a lovit ma asteptam sa se dezlantuie iadul ( eventual sa se umfle si parchetul daca se apuca de oracaiala ) dar nu a avut nici pe dracu' si asa ar trebui sa fie educati toti copii, nu sa fie pupati in fund ca vai doamne " a facut copilasul bubicuta of of of ".
Multumesc! :*
Ai 27, inteleg la vârsta ta...n-ai simțul umorului csf n-ai csf
Stau bine cu memoria, da' putin imi pasa de tine fiind necunoscut mie.Nu esti asa important ca sa stiu ce varsta ai.
Pare rau de tine daca de la 23 esti asa anost.
"Stau bine cu memoria, da' putin imi pasa de tine fiind necunoscut mie.Nu esti asa important ca sa stiu ce varsta ai." Ce dume de 2 lei. Ai incercat sa faci pe inteligenta si ai falit mizerabil si acum nu stii cum sa o intorci. Imi place totusi aroganta ta. Imi aduce aminte de ala care se uita urat la mine in oglinda mereu. Si anost de ce? Ca nu m/am prins de o gluma de rah@at? Credeam ca poti mai mult.
Nu am incercat sa întorc nimic., nu fac concurs aici, port o conversatie normală.Am spus adevarul, nu te cunosc si nu ma intereseaza varsta ta.Nu cred ca am citit vreodata un raspuns de-al tau in care sa-ti mentionezi varsta dar daca gresesc nu mi-a pasat.Nu a fost vreo duma sau am incercat sa fac pe inteligenta, e adevarul.Nu imi pasa, simplu.
Gaseste pe altcineva pentru schimbul de replici.Pot sa ti-o intorc cu usurinta dar ar trebui sa-mi irosesc 10 min din viata pentru a scrie un roman pe care oricum nu esti in stare sa-l citesti. Daca esti prea matur si nu poti intelege glumele de r@hat făcute de majoritatea tinerilor de azi e problema ta.
Vorbeste cu cei de varsta ta daca te consideri asa inteligent in comparatie cu mine, sigur imi sunt mult superiori mental(nup).
Acum sunt "prea" matur. Vai de mine. "sigur imi sunt mult superiori mental"Nu prea imi pierd timpul cu multi de varsta mea pentru ca majoritatea (din pacate ) sunt egali cu tine. Mama ce a durut asta.
Din pacate este adevarat. Multi si la varsta mea sunt praf. Stau cu parintii, niste putori infecte, prosti, jegosi, fara respect sau bun simt. Fara planuri de viitori, in alte cuvinte niste imaturi. Dar lasa, cica mintea vine abia dupa 30 de ani.
Din pacate te inseli.
Ma cunosc mai bine ca oricine si am vorbit cu numeroase persoane si nu sunt o imatura sau lipsita de cunostinte.Cel putin din spusele celorlalti.
Oricat ai nega nu poti sa faci afirmații fara a ma cunoaste in realitate, ca cei care ma cunosc, in special profesorii imi spun ca pentru varsta mea sunt matura si stiu cate ceva fata de unul de 20+,vorbesc cu usurinta la nivelul lor si chiar ii întrec.
In mediul virtual multi au aceasta opinie in privința mea ca tine, nu esti singurul si nici ultimul, dar in realitate n-am primit niciodată reprosuri, ci doar laude.
Putin imi pasa de ce crezi, nu e adevarat si asta pentru ca...Nu ma cunosti.
"Cel putin din spusele celorlalti." Stire de ultima ora pitic atomic > https://www.google.it/......ps?/search Nu inteleg ipocrizia totusi. Te supara faptul ca am o parere despre tine (desi nu te cunosc in viata reala ) dar tu nu ai o problema ca faci aceeasi chestie. Tu chiar ai trecut la urmatorul nivel. Acum ceva timp spuneai chiar si de prietenii mei, ca tu esti mai presus ca ei, mai inteligenta ca ei, ceva baliverne de genul.
Am spus ca sunt diferita fata de ei, nu superioara.
Ti-am spus ca nu imi pasa de parerea ta din moment ce nu te cunosc, atunci de ce continui sa crezi ca-mi pasa?
De ce m-ar supăra parerea ta in privința mea?
"atunci de ce continui sa crezi ca-mi pasa?" Pentru ca " continui sa imi raspunzi