| PeAcE a întrebat:

Va plac desenele Tom and Jerry?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PisicaAristocrata a răspuns:

DA! Episodul acela cu ajunul Craciunului e preferatul meu. Intotdeauna a fost. Nimic nu se compara cu Tom si Jerry. Voi ramane mereu fana lor. Au un mod deosebit de a-mi da buna dispozitie de fiecare data cand îi urmaresc.

| ELD a răspuns:

Da:X sunt foarte haioase, tin minte ca de mica ma uitam la ele si tot au ramas faimoasehappy

| Just Kiddin' a răspuns:

DA! DA! DA! DA! DA!
Cum sa nu iti placa Tom si Jerry? Sunt cele mai frumoase desene care au fost facute vreodata si stii de ce? Pentru ca sunt mute! Tipii nu vorbesc sau daca vorbesc, vorbesc din an in pasti, si asta le face sa para mai aproape de realitate. Plus ca, fara sa vrei, inveti cate ceva din fiecare episod. Nu se poate sa nu fii invatat nimic din episodul Napolitan Mouse sau din Heavenly Puss. Este imposibil!
Spre deosebire de de desenele de acum, unde toti sunt mari artisti sau super-eroi rasuflati care se bat si se injura, pe vreme lui Tom si a lui Jerry, desenele aveau un mesaj.

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Sunt amuzante imi plac muuuuuuuuuult

| Daniella13 a răspuns:

Ooo da. Eu una le ador. Am aproape 17 ani dar nu ma mai satur de ele. Stiu toate episioarele pe dinafara dar imi plac de parca le-as vedea pentru prima data. Am avut vremuri bune, erau desene minunate acum ceva timp. Tom & Jerry erau un exemplu bun si inca mai is, spre deosebire de desene care sunt acum, cu batai, lupte si toate chestiile negative care il pot influenta pe un copil.

| ghjs a răspuns:

Mie imi palc la nebunie, imi amintesc de copilarie. De exemplu viata cu Louie imi place foarte mult, mai ales sa ma uit de Craciunhappy

| Misashi a răspuns:

Imi plac foarte mult, Tom & Jerry au fost si inca sunt desenele mele preferate, inainte le desenam, le povesteam si mai uit p net de fiecare data cand am ocazia. Fundita?

| princess87 a răspuns:

Hehe ...si acum ma uit la ele :X Imi plac tare mult

| TomasTomyTom a răspuns:

OOO da sunf cel mai amre Fan roman Cred Succes

| LigiaMaria1996 a răspuns:

Lol normal ca imi plac sunt amuzante:X:X