Îmi plac şi cele adresate mie dacă sunt cu stil.
Să nu fie din alea ţărăneşti, prefer să fiu înjurată în engleză, îmi mângâie simţurile .
Da, una specială, unele replici sunt chiar bune.
Dupa parerea mea Robert de Niro spune cel mai frumos injuraturile (daca se poate spune asta). Bine, acum e bosorog, dar a trait prin cartierele rau famate(New York-eze), stie carte, ce mai.E intr-adevar stilat si colorat.In fine sunt si altii.
Si eu ascult muzica hip hop, cateodata se cere cate o injuratura, dar nu promovez limbajul vulgar, nu-mi place
Injuraturile sunt o arta? Am trait sa o citesc si pe asta!
Mi se pare normal ca ele sa fie interzise pe internet pentru ca el este accesibil unui public larg, inclusiv copiii si adolescenti.Ei asociaza ca pe un lucru normal!
De vreme ce muzica Rep e arta, exista filme de arta care folosesc si acest mod de comunicare (ca sa ma exprim altfel), nu asta rezulta?
Crezi ca adolescentii si copiii nu se uita la filme sau nu asculta muzica? E adevarat ca in engleza suna cel mai bine acest 'mod de comunicare'.
Dar este o realitate!
Nu ma refer la injuraturile de pe strada, bodegi sau la meciuri de fotbal, desi cam tot aia e. Sunt puse in versuri, au o anumita muzicalitate.N-ai ascultat Eminem niciodata?
Nu, ar imi inchipui acea muzica.Imi zgrie urechisele ~
E doar Rep, un recitativ, cum ar fi in muzica clasica, insotit de un fundal de muzica zgariata, ce-i drept.
Dar in anumite filme americane sunt 2 cuvinte asociate cu 7 injuraturi! Sunt agreate si multe au primit OSCAR-uri!
Se poate.Dar mie tot nu imi plac injuraturile si nici nu imi vor placea. Hai poate in gluma cu cine iti permiti da, dar altfel nu.
Ma gandeam la muzica Rep(chiar imi place Eminem sau R de Niro).Nu ma gandeam ca trebuie sa ne injuram intre noi ca aia non stop.Mai poate fi considerata o forma de arta cinematografia sau muzica ce foloseste si injuratura drept metoda de exprimare? Asta era ideea care ma framanta!
Ca asa nici mie nu-mi plac persoane care scuipa neancetat pe strada sau sparge seminte la opera sau teatru. Poate la meciuri.
Muzica si cinematografia sunt arte intr-adevar. Asta nu inseamna ca injuraturile strecurate printre versuri sau replicile personajelor sunt arta in sine.
Nu.Urasc injuraturile. Mi se par o ofensă adusă unei persoane. Si nu, nu sunt o manifestare speciala a artei
Generic, asa este.Dar arta nu are treaba cu atacul la persoana, in sensul ca transcede, ca de asta este arta.Altminteri te-as intreba, cum si-ar fi permis Picasso sa faca o femeie cu mai multe fete, dezbracata si practic mutilata?
Nu imi plac injuraturile, desi recunosc ca atunci cand sunt nervoasa scap injuraturi ''sanatoase''. Bine, e drept ca nu jur situatia, nu omul, dar tot injuratura e Si mi se pare obsolut oribil sa aud o fata cum isi baga organe pe care nu le detine, e cea mai vulgara replica din punctul meu de vedere.
Nu cred ca poate fi o forma de arta, dar nici nu sunt de acord cu cenzura. Toata lumea injura! Sa bagam bipuri si sa ne facem ca nu auzim are acelasi efect ca aruncatul de nisip peste rahatul pisicii: nu se vede, dar tot pute!
Nu nu îmi plac înjurăturile.
Atât astea pe internet cât și în realitate. Bine una este să înjuri așa fără să adresezi cuiva și alta este să îi adresezi cuiva o injurătură.
Vorbeam de Rep si mai ales de Eminem.
Am revazut un film cu el si mi-am amintit ca m-am trezit razand ascultandu-l declamand printr-o ploaie de injuraturi bine ritmate. Si ma uit la majoritatea filmelor americane, 6 cuvinte 7 injuraturi.In fine.Dar in engleza probabil ca sunt asa de frecvente incat nici nu le mai observa.
Cui sa- i placa injuraturile? Dar in acel context, ma distreaza.
N-ai vazut seria 'cu nasul la psiholog 'si celelalte? Da o anumita culoare personajelor de o anumita teapa.In fine, nu cred ca e nimerit sa pun o astfel de intrebare.Se poate interpreta 'mai stiu eu cum'.
Da exact. Eminem era tare inainte prin 2000 2001 2002 2003 2004.
Ba da am vazut. In fine acum stii cum e nu putem schimba lumea sa ofacem sa gandeasca intr-un anumit fel. Cat e lumea si pamantul vorba aia o sa fie injuraturi si ura, invidie.
Mie chiar nu imi plac injuraturile, sunt chiar un pacat. Dar despre ce spui tu, nu cred ca ar mai intra la categoria injuraturi, ci jigniri metaforice -mai degraba. Tin minte ca odata, la ora de istorie, chiar profa ne-a spus despre o asemenea jignire metaforica, insa suna mai degraba artostic, iar "urarea" aceea nu era chiar o jignire la adresa unei persoane, ci o urare a i se intampla ceva nu prea incantator. Si suna chiar amuzant, fata de jignirile pe care le aud mai mereu din gurile oamenilor...
Da, mai ales alea care cuprind invocarea divinitatilor si a altor entitati fictionale