Vorbareti lol ce sa fac cu cei muti? Ma fac sa par ca is foarte vorbaret, si ma simt aiurea
Dar tu cum ești?
Foarte vorbaret
Ești sigur?
Pot baga mana in foc,sunt un barbat foarte vorbaret si nu ma laud cu asta, e ceva ce mereu incerc sa o ascund, sa ma abtin, dar nu pot, ara draci cu mine is nu ma tace dracu din gura si uneori intru in conflicte.De cele mai multe ori incerc sa imi tin pliscu dar inca sunt la stadiu ce incercat noroc ca nu sunt tocmai genu de baietel mititel pe care il poti agata in cui
Inainte cand eram timid preferam cei tacuti, acuma nu deloc, prefer omul care vorbeste
Depinde foarte mult de persoana care imi vorbeste.
Nu imi place sa vorbesc ca televizorul... ma simt prost. Adica ma enerveaza cand cel care asculta nu zice absolut nimic cu exceptia cuvintelor "ok" "idem" "aham". Mai bine vorbesc cu un cleverbot... No ofence.
Daca persoana respectiva vrea sa vorbeasca atunci o las sa vorbeasca pana la sfarsit. Nu ma intereseaza daca vorbeste mult atata timp cat imi face placere conversatia si este abordat un subiect interesant *nu vremea de peste 2 saptamani* atunci ascult si gata.
Imi plac oamenii vorbareti.Cei care tac in prezenta ta si nu vor sa vorbeasca cu tine inseamna ca nu le esti deloc simpatic, tu ca fiinta sau ideile tale nu-i plac.
Nu e adevărat. unii sunt timizi și au o oarecare reținere în a se exprima, dar asta nu înseamnă că nu te plac.
Multumesc.
Mai bine mai tacuti decat foarte vorbareti. Dar acum depinde si de om, de temperament, chiar unii care sunt vorbareti nu sunt obositori...
Pe la mijloc. Ma enerveaza sa trag cuiva cuvintele din gura, dar si sa aiba o limbarnita cat casa.
Eu prefer mai mult să le trag, decât să stau lângă unul care nu se mai oprește din vorbit, mi se par obositori rău astfel de oameni.
Si mie ce coincidenta.
Sinucide-te!
Eu sunt tacuta iar prietenii mei vorbareti. Daca nu ar fi fost ei asa vorbareti, cred ca as fi murit.
Deci, in concluzie, imi plac oamenii vorbareti.
A doua categorie. Vorbesc, doar cand am ceva de spus, nu vorbesc sa ma aflu doar in treaba
Tu trebuie să ne iubești pe toți, Doamne.
Il iubesc doar pe Ray, are un tron special in rai, chiar langa al meu.
Prefer oamenii mai tacuti, e ciudata o asemenea preferinta din moment ce si eu sunt genul tacut, insa nu suport cand nu ii mai tace gura cuiva..consider ca partea mai tacuta e de asemenea si foarte profunda.
Oamenii mai tacuti, eu sunt o persoana la fel de tacuta, scurt si la obiect, nu-mi place sa stau langa o persoana care uita sa se mai opreasca din vorbit.