Da, cum draci sa nu?! Cui nu-i place asa ceva? Ador sa fiu mintita, da-l dracu' de adevar ca oricum nu vrea sa-l auda nimeni daca nu-i de bine. Normal ca asa cred, daca-mi doresc un bmw o sa-l am fara sa fac nimic. Partea proasta este ca il am doar in mintea mea, dar merge si asa ..Macar merge cumva daca tot nu poate sa mearga la propriu, condus de mine.
E bine sa ai o gandire pozitiva, dar aceasta sa duca la actiuni pozitive. Nu pot sa spun ca imi plac persoanele care dau sperante oarbe, dar nici cele negativiste, care iti ineaca corabiile si iti spun proverbe ca "Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ."
Sfatul psihologului: "Gândește pozitiv" nu așa cum o faci
"Gândește liber!" ascultă aici la mine
Glumesc, poti face un efort mental, sa nu incerci cumva sa iti folosesti emisfera drepta. doar creierul, crezi ca daca o sa stai sa visezi la bmw-uri o sa iti aduca cineva la usa NU! Fiercare doarme cum isi asterne dar iti recomand sa fii cerebral.
Nu stiu daca este cineva care face asta. O sa ai bmw-ul ala doar daca au parintii bani, ai noroc de loto sau prin efort. Gandirea pozitiva te ajuta la motivatie, nu iti rezolva problemele.
Verginic?Vac?Gras? întreabă: