Ce sa inteleg prin asta?
Ador pistruii.
Ai si tu?
Informatia ceruta veganei e stric secreta. Daca nu esti FBI sau CIA nu ti se va raspunde la intrebare.
N-are importanţă, că oricum îi iubesc la alţii.
Da' ce, FBI şi CIA sunt mai cu moţ?
Ce ti/am spus eu? Ea e Arsenal varianta feminina. NUmai secretosi pe aici, ptiu sa nu ii deochi.
Nu mai zic nimic, lungim prea mult chestia asta.
Si mie imi plac, cei finuti, nu aia mari, sau fetele pline.
Sunt foarte multi secretosi
Mie îmi plac toţi, mai ales cei de pe feţele iubite.
Ce frumos vorbesti
Iubesti o persoana cu pistrui?
Bravo fetei ca nu da din casa, e cumva obligata sa-ti zica tie ca esti tu Broken ce face si unde sta?)))
Chiar nu ma asteptam sa debitezi asa prostii, sa stii. Dar hai, fa iar pe victima ca la intrebarea lui Ray, ca doar de asta mai esti in stare acum.
Ce-mi place ca musti momeala...
Stiiiiiu. Lasa ca iese ceva bun de aici. Iubitica ta iar se ia de mine sa te las in pace. Dragostea asta waaai
Ati luat-o razna, schimbarea de anotimp v-a cauzat, mie nu trebuie sa-mi poarte nimeni de grija, imi port singur suficient de bine.
Trecem si peste asta daca e vorba de o noapte apoi ne luam adio resiproc, mie nu-mi plac oamenii ma folosesc de ei daca e vorba de banii sau de vreun interes sau daca am ce discuta cu x asa de plictiseala in rest mi egal de oamenii
La fel cum imi plac si celelalte persoane.
Asta inseamna ca nu prea observ sau pur si simplu nu dau importanta chestiilor de genul.
Trebuie sa fii un ciudat ca sa tii cont de asa ceva. Daca arati bine arati cu sau fara pistrui.
Daca nu atunci poti "compensa" in alte moduri. Personalitate etc
Eu nu te-am intrebat daca iti convine daca are sau nu, eu am intrebat daca iti plac
Mi/e indiferent.
Eu nu te-am intrebat daca iti convine daca are sau nu, eu am intrebat daca iti plac.
Si eu ti-am zis ca mi-e indiferent, nu pot spune ca-mi plac sau nu
E greu de inteles pentru unii presupun. E grele, e grele.
Tu mi-ai raspuns ca ti-e indiferent daca are sau nu
Sunt atenta la detalii
Adevarat! E vina mea ca nu am inteles intrebarea.
Daca voi raspundeti diferit, ce sa va fac eu?
Eu intreb ceva si voi raspundeti altceva.
Cum nu-mi plac toate persoanele cu ochi verzi, nu-mi plac nici toate persoanele cu pistrui. Ma batea si pe mine un gand sa-mi fac pistrui cu henna dar m-am linistit.
Cica e la moda acum sa ai pistrui, mor fetele dupa ei.
Am vazut multe fete, facandu-si pistrui.
Am vazut, nu mai au astia ciorbe de reincalzit si acum promoveaza tot ce era condamnat si catalogat drept urat cu ceva ani in urma.
Bya_6465 întreabă: