Eu nu tin cont de cum arata alte persoane. Nu ma intereseaza fizicul, daca o persoana este prietenoasa si se poarta frumos poate sa aiba si 200 kg, sau 40, mi-e indiferent.
Ce e cel mai rau pentru un baiat, sa fie prost, urat s-au sa aiba pu+la mica?
Sunt fete frumoase grasute, vad mereu asa ceva, dar grasimea nu e sanatoasa, pentru ca contribuie negativ la multe boli, oameni din prima cand te vad fiind gras nu te plac, e ceva involuntar
boala de inima
tensiune arterială crescută
accident vascular cerebral
Diabetul de tip 2
niveluri ridicate de colesterol
cancer
osteoartrită
apnee de somn
calculi biliari
Apropoo de ce intrebi, tie frica ca nu te mai ia nimeni de nevasta?
Am mai raspuns la asta. La taiat/carat lemne imi plac persoanele mai solide, dar sa varuiasca in pod prefer unu mai slab.
Daca e un pic plinuta mai e cum mai e, dar daca e grasa cum zici cred ca acele fete ne agreseaza vizual si ar trebui internate pana revin la contele acceptabile. La fel ar trebui facut si cu barbatii prea grasi.
Spre deosebire de unii useri care ma aduc peste tot în discuție, nu aspectul contează.
Am întâlnit oameni slab i nesuferiți și oameni grași de treaba, cu care ai ce discuta.
Curcubeu vorbeam de prima impresie involuntara, nu are legatura comportamentul cu greutatea
Tu nu vezi ca tot te bagi in seama cu mine, ai stat cu capul in soare de aici si cauza probabil, parca spuneai ca nu conteaza aspectul iar acum scrii ca daca sunt gras nu ma suporti, omule tu esti foarte lipsita de ratiune, logica
Și tu vrei sa spui ca nu am drept la replica? Ești penibil. Maturizează-te.
Nu ți-am cerut nimic și nu vreau nimic de la tine. Sau vrei sa ma pun în genunchi sa te implor sa nu mai spui ce-ți trece prin minte despre persoana mea și caracterul meu? Și tu faci parte din categoria ălora grași pe care nu ii suport. Punct.
Ma omule eu doar glumeam cu tine atat, nu am spus ca nu ai dreptul la replici,am spus eu vreodata cuiva ca nu are, din contra sunt pro exprimare libera,tu jignesti nu eu,nu ti am cerut nimic omule,exagerezi,ce ai,daca nu ma suporti e treaba ta, eu nu te am obligat sa imi raspunzi, mai oameni buni nimic nu e obligat sa vorbeasca cu cineva, puteai spune frumos ca nu ai simtul umorului simplu, adio
Cei maturi nu au simtul umorului, inteleg, cei maturi sunt autisti, depresi, tristi, emo
Dacă a spune tuturor ca te plac și a ma jigni pentru tine e o gluma, atunci nu ai minte nici de copil de grădiniță.
Și arunca o privire peste răspunsuri tare sa vezi cine a început cu jignirile.
Și parca ma ignorai ca sunt o misandra ipocrita, dar tu ai început sa spui de mine prin răspunsuri de ceva timp
troleibuz întreabă: