Imi plac toate in special cel cu telemea, visine si caise
Nu mananc prea des din cauza ca nu -s sanatoase
Cand nu am timp sa iau micul dejun acasa si am treaba urgenta in oras mai maninc din cand in cand fornetti, preferatele mele sunt cele cu branza dulce.
Da. Da. Siii traiasca sfanta ciocolata. Eu iti doresc o zi mai buna decat ai urat tu.
Fornetti! ce imi placeau cand eram mic si acum imi plac desigur si acum sunt bune imi plac cam toate produsele sunt bune oricand.
Salut! Imi plac, dar mananc rar pentru ca nu sunt sanatoase.Imi plac cele cu ciocolata, caise si cascaval. Miam!
Da. Mănânc din cand in cand. Pai preferatele mele sunt cele cu ciocolata, caise, visine, brânza dulce, și cu pizza...
Da imi plac produsele Fornetti si manac des nu exista fornetti care sa nu imi placa.
Da imi plac, cel mai mult cele cu telemea si saratelele cu cascaval, nu mananc prea des pentru ca nu sunt foarte sanatoase.
Pai, cum produsele Fornetti sunt aduse de peste ocean si sunt recongelate, nu mananc foarte des, dar oricum o mica pofta nu strica! Mie imi plac cele cu branza tip saratele.
Sunt extraordinare! Eu le ador pe celecu branza? cascaval si cele cu visine! Nota 10
Da, în special cele cu cacao și caise. Nu mănânc des, cam o dată pe lună, aș spune.
Da imi plac sunt bune doar ca oameni care le vind nu le pasa de igiena. A cazut tava cu forneti pe jos si le-a pus la loc nu le-a aruncat de atunci nu mai mananc de acolo. Totusi nu toate locurile sunt asa.
Sunt extrem de bune, dar la fel sunt si extrem de nesanatoase, deci nu mananc prea des
anonim_4396 întreabă:
FataCuDouaFete întreabă: