Tu arata-mi mie unul care e definit natural si care n-a bagat in viata alte suplimente sau steroizi, tu doar arata-mi si jos palaria. Dar nu aici voiam sa ajung. Nu te gandi ca eu sunt un Big Show sau altceva, ti-am zis c-ai confundat subiectul si ai dat-o-n altele, nu e vina mea ca nu m-ai inteles din prima!
Aici nu e vorba de inteles. Problema este ca, tu mergi pe principiul ''gras si frumos'', de unde stii tu ca aia grasi nu au probleme? din contra, un om mai masiv, poate fi expus unor anumite afectiuni gen: diabet, hipertensiune, boli hepatice, cardiace etc.
Eu merg doar pe conceptia :''Mananca ce-ti place si cu asta termini balciul''! Dupa logica ta, daca mananci de la fast-food automat te ingrasi? Tu ai impresia ca sunt vreun dement care mananca 24/24 acolo? Ti-am explicat mai demult, mananc si eu cand poftesc. La mine nici nu se pune problema de ingrasat, asta mi-e metabolismul, nici gras, dar nici slab, am arderi rapide si nu se pune mai mult decat trebuie, am un mare avantaj aici.
Probabil nu e singura concepție pe care o are, din moment ce nu răspunde aproape niciodată la comentariile pe care i le mai pun.
Mie îmi plac produsele lactate, dacă se poate cât mai naturale. De ce nu, chiar de la sursă! Am avut un coleg care mânca foarte des lapte, dimineața, seara, etc. A ajuns un vlăjgan înalt până la Dumnezeu, deșirat, osos, și doamnele profesoare puneau seama de asta pe obișnuința lui de a consuma lapte la orice oră. Acum... nu se știe. Dar iată că nici pentru produsele sănătoase nu e bun excesul.
De la sursa? Bine, are unchiul meu vaca, sa iti trimit vreo 5 litri?
Lactate ai branzeturi. Nici sa nu aud de ele! Singurul care imi place este iaurtul de fructe )
Mie ce imi recomanzi pentru crestere in greutate. Ce supliment ar fi bun?
Am auzit de Serious Mass ca ar fi bun. E adevarat?
Ooo, nenea culturistu care le are cu mancarea.
Da' trebuie sa aiba peste 90% ca sa fie mult? E mult pentru noi. Asta 1 la mana. 2, carnea o consumi pentru proteine, dar laptele il consumi pentru calciu, pe care de fapt il fura din oase. :>
http://saveourbones.com/osteoporosis-milk-myth/
AnaMariaAnelise26 întreabă:
EuAiciPrezentPeNet întreabă: