Nu-mi plac provocarile! prefer sa stau linistita sa nu ma bag in alte prostii sau sa creez probleme:''te provoc sa ii tragi una peste fund la profa de info!'' ai tupeu? da cum sa nu mai ca eu sunt ''smecher''
Intotdeauna mi-au placut provocarile, si sunt dispusa sa merg pana la capat daca incep ceva. pai depinde de provocare, iti dai seama ca nu orice prostie. . sa fie o provocare "decenta", sa stiu ca se merita, daca tot risc ceva, etc.
Ador provocarile...si in totdeauna prietenii ma provoaca:d
Toate provocarile imi plac
Si viata actuala ne ofera provocari:unele mai placute, altele, mai putin placute.
Da imi plac, am temperamentul coleric care e un avantaj in caz de provocari. Ce sa-ti spun, cred ca le accept si incerc sa gasesc solutii, pentru ca devii mai bun, pentru ca oricum viata este o suita de urcusuri si coborasuri, pentru ca provocarile prin care treci iti dau un oarecare echilibru emotional. Si pentru ca lucrez cu oameni voluntari cea mai mare provocare este sa-i faci sa te urmeze prin exemplu personal si nu prin cel managerial si nu intotdeauna esti "pe val", ( na, ca a iesit si o rima ). Cu prietenie Corina