Mie nu-mi apare nici o reclama, e ceva normal sa fie reclame, de unde sa vina banii?
Sys exista add block, ublock
Știu. Ziceam și eu așa.
Nu trebuie sa va plangeti atat, asa vad si pe site-urile de filme, seriale " bla bla reclame " asa si? Dupa ce ca te uiti moca la film, te deranjeaza sa dai cateva click-uri sa dispara niste reclame in cateva secunde.Trebuie sa fim mai putin egoisti,filmele,serialele nu apar pe site singure peste noapte, cineva lucreaza acolo.
Host-ul nu se plateste singur, nu?
Apoi, daca ai o afacere pe net, de ce sa nu faci bani din ea?
Foarte mare dreptate ai, nu e usor sa ai un web site, e mult de lucru la el, noi vedem doar suprafata da munca e in interioriul lui, si eu am facut documentare cu subtitrare ai multa treaba
Sa judeci nu e greu, dar ca sa judeci corect trebuie sa te gandesti mai profund inainte sa arunci cu vorbe.
Asa e
Revenind la intrebare, eu doar le ignor, cateodata mai ma uit la ele gen acum " Dreadnough Play now " "Beome the most feared CAPTAIN! " Ok, gata, m-a convins, ma apuc.
Deci tu nu folosesti add block, ublock ca suport pentru acest site? daca nu ar fi reclame xxx pe acele site urii nu m-ar deranja deloc
Pai de pe Android nu stiu ce sa folosesc, folosesc google chrome dar nu are incorporat adblock si nu pot sa pun, de pe pc foloseam adguard :s
Eu folosesc add block ca broswer,blocheaza totul, il gasesti in magazin play, apropo am deblocat add block, ublock, vad 3 reclame sunt ok, dar cam mari ca dimensiune
Am vazut browserul pe acolo dar nu mai stiu daca l-am incercat sau nu, oricum multumesc, o sa il incerc cred.
si pe chrome e tot asa, apar cateva reclame mari pe TPU, in rest nu apar pop up -uri si chestii, cred ca browserul Adblock ar fi util mai multe pe alte site-uri.
E foarte bun, eu il folosesc de cand am smartphone un a5, nu inteleg fara reclame de unde vin banii?
Pai nu vin, nu am idee, dar daca nu sunt reclame nu cred ca se face profit de undeva.
Atunci cei care au acest site de unde le vine banii? domeniul, admini plus chesti care tin de site costa si scump ca vorbim de IT
Pai lor din banii de pe reclame ( cati or fi ) si astia care lucreaza pentru cei ce au site-ul ( oameni care au vrut sa faca ceva caritabil si probabil bani in acelasi timp,dar totusi, e de apreciat ideea in sine si ca au facut site-ul ) poate au bani din alte active si de acolo platesc restul.
Zic si eu, nu stiu sigur, banuiesc.
Eu as face ceva aseamantor, adica daca as avea o afacere care sa imi permita sa fac ceva caritabil as face.
Ideea este una foarte buna si eu spun la fel, inca se mai pot îmbunatățiri si o promovare mai buna
Da, le divinizez pentru ca sunt sursa mea de inspiratie pentru cumparaturi - au un impact foarte mare asupra mea.
Eu de ce nu primesc reclame? Inteleg sa nu-mi dedice nimeni o melodie, dar nici de reclame sa nu am parte?
Trimite-mi si mie una!
Probabil ca-s in plin proces de compunere, in curand o sa vina si melodiile - nu-i subestima.
Ni reclame :
https://youtu.be/rmXOsT9ZQQk
https://youtu.be/vA5WL2Z3I9Y
Ei deja nici nu le mai oberv, doar acum ca ti-am citit intrebarea, incepusem sa le caut pe pagina.
Nu e ridicol, fara reclame nu ar exista internetul in mare parte
anonim_4396 întreabă:
CLAUDIU2000bragaru întreabă: