anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va plac rusii? De ce? Argumentati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, deoarece am ajuns sa cunosc cativa si s-au dovedit prieteni adevarati, devotati, apropiati si, culmea, sensibili, apoi pentru ca imi place limba si literatura lor, pictura rusa e de exceptie! Sper ca nu m-am departat prea tare de subiect, dar revin... mi-am petrecut copilaria langa nasii mei - de etnie rusa!- de la care am invatat generozitatea si bunul simt.
Ah! Mai conteaza ca am terminat Litere...Romana-Rusa?

18 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Imi sunt indiferentilaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai nici nu imi plac, dar nici nu am nimic cu ei tongue

cami
| cami a răspuns:

Moscovitii? Da, in special accentul lor. "şşşşşş"

lolita
| lolita a răspuns:

Prost crescuti, betivani si hoti, cel putin cei pe care ii cunosc eu. (fara suparare).

HepHap
| HepHap a răspuns:

Mlm, felicitari, un raspuns de expert.

Poate ne spui si noua ce inseamna mentalitate si caracter zero. Am citit zeci de studii de imagologie si inca nu pot sa inteleg cum mentalitatea unui popor poate avea valori nule. Te astept cu un raspuns lamuritor.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Din nefericire, din punct de vedere imagologic, perceptia celorlalti este consecvent una de factura stereotipica si generalizanta. Romanii ii vad pe unguri, rusi, bulgari, pe fiecare in parte, ca pe un tot, inferior punctului de observatie, adica inferior noua. Te asigur ca la fel ne vad si ei pe noi. Din pacate, genul asta de perceptie e gresita, pentru ca refuzam sa acceptam valorile celorlalti. Rusii au petele lor (comunismul, anterior tarismul, hoardele de cazaci, alcoolismul, jaful de razboi, nihilismul) dar nu le putem aplica intregului popor (de altfel, posesor al unei culturi foarte bogate, gandeste-te la marii clasici rusi, dar si de traditii si folclor, un popor ortodox etc). In plus, sunt multe grupe etnice, iar rusii de la Vladivostok nu sunt la fel cu cei din Urali sau Moscova. La fel cum noi ii vedem pe rusi in mod negativ si generalizant, la fel si italienii ne vad pe noi toti la fel, un neam de tigani hoti si violatori. Nu vreau sa intru in prea multe detalii, sunt prea multe de spus. Oricum, eu sunt convins ca raspunsul tau a fost bineintentionat si nu ai vrut sa jignesti pe nimeni. Poate mai povestim candva pe probleme de genul asta.

mlm
| mlm a răspuns:

Intradevar sint femei foarte frumoase in Rusia, dar ca mentalitate si caracter sint egali cu zero.

mlm
| mlm a răspuns:

Hep Hap tin sa-ti zic ca am avut de aface cu foarte multi rusi in cariera mea si pot sa-ti zic ca nu stiau pe ce planeta sint, nu stiau ce este cu ei, de ce nu vrei sa recunosti ca sint un popor mult mai inapoiat fata de americani care sint experti.Nu am nimic personal cu ei, sau cu ele tinand cont ca am lucrat si in afara tarii pot sa-ti zic si asta stii si tu bine ca rusoaicele sint cele mai naive femei si cele care beau si cel mai mult.Am mai zis nu am nimic special cu aceasta natie, dar sint niste oameni reci, care raspund pe moment fara sa cjhibzuiasca si sa gandeasca inainte de-a arunca prostia.Sint si oameni de cultura, savanti dar aceia sint foarte putini. Fara suparare, acesta este parerea mea care mi-au lasat-o cei cu care am colaborat si cei pe care i-am intalnit.Imi cer scuze daca cineva se simte, dar aceasta este parerea meacare mi-am formato despre oamenii care i-am intalnit.

| Puiutz a răspuns:

Sincer nu prealaughing. adica nu am nimic cu ei. da am auzit ca unii is rai. oricum treaba lorlaughingoh go on.

| sorin a răspuns:

Limba rusa imi place.winking

| Shery a răspuns:

Eu nu cunosc rusi. dar au niste patinatori foarte frumosi :X

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Da.imi place accentul lorwinking

| Artemiss a răspuns:

Nici da nici nu.

| Amelia87 a răspuns:

Rusoaicele NU sunt cele mai frumoase femei din lume. Parerea mea. oh go on

Rusii nu-mi plac categoric.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rusoaicele imi plac enorm, mai ales tenismenele...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si rusii arata binehee hee
si imi place accentul lor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin sa anunt ca nu trebuiesa privim oamenii din popor si sa-i raportam la aceeasi mentalitate politica a aparatului de stat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mlm esti un prost.Sunt rusoaica si daca vrei sa stii ceva despre noi iti spun eu.Nu suntem asa rai cum cred unii ba di contra.Parerea mea despre noi este ca suntem forte frumoase, FOARTE SUFLETISTE(chiar daca nu pare). Apropo suntem pe locul 3 la cele mai frumoase si destepte femei!

Întrebări similare