Sunt cam... zburdalnice și nesuferite! Adoră să ne necăjească cu bâzâitul. ))
https://www.facebook.com/......504977643/
Imi plac toate ființele vii, imi place natura si tot ce ma înconjoară atata timp cat nu e infestat de catre oameni si nu imi pune viața in pericol.
Viespile pot fi deranjante, dar sa spui ca iti displac...asta depinde de unghiul din care privesti situația.
Oamenii sunt mai rai ca viespile sau orice alt animal si daca doar as spune ca le urăsc deoarece trăiesc precum noi nu m-as mai putea numi om.
Si nu, nu m-a înțepat una vreodata.
Lol... vorbesc mult si inutil.
Trebuie sa meditez la asta.
Aoleu ma nene maaaaa, iti plac toate fiintele vii?
Pai ce ai facut maaaa?
Tantari, viespi,purici,capuse, paduchi, muste din alea de le vezi pe rahatul de caine, etc, asa-i ca le iubesti?
Nu le iubesc, dar nici nu le urasc.
Adica...de ce le-as ura?
Si ei trebuie sa se hrănească, ca si tine.Dar tu pe parcursul vieții desi poți trai fara carne consumi cu mult mai multa decat o insecta.Pentru asta nu ar trebui sa fi urat de catre animalele pe care le consumi si omorat?
Am luat si eu o data paduchi de la scoala în urma cu cativa ani si normal, am fost nevoită sa scap de ei.
Dar nu ii urăsc.Nu am de ce.
Stii. Oamenii printre care te numeri si tu sunt mult mai toxici pentru aceasta planetă si vietatile de pe ea decat puricii sau păduchii.
E doar opinia mea, nu sunt îndrăgostită de aceste creaturi, dar fata de tine incerc sa arăt putina mila si respect fata de ele, fie ca tu le urasti si iti doresti sa dispară sau nu.
De ce? Pentru ca oricât de imperfecte ar fi din punctul tau de vedere ele tot sunt vii.
Nu cred ca ar trebui sa ne contrazicem.
Eu sunt o persoana care vede frumosul in orice face parte din natura si nu imi poți schimba opinia.Fie ca acel ceva ma afecteaza sau nu...cat timp nu ma omoara e ok.Rămâi cu ale tale.
Nu le urasc, doar ca eu le consider pe unele inutile, dar asa sunt si unii oameni pana la urma, inutili si nu doar atat, mai fac si rau.Eu cred ca principala cauza e ca nu sunt educati, nu sunt invatati cum ar trebui sa vada lucrurile, etc.
Dar nici sa vii cu un raspuns gen " imi plac toate fiintele vii", hai mai, chiar iti plac tie toate?
iti plac tantarii?
Nu, in schimb m-au intepat albine, una in piept si vreo 2 in deget cand am incercat sa le prind in joaca, ustura ca dracu acul lor.
anonim_4396 întreabă: