Nu chiar. Aseară am visat că eram în liceu, la ore. Mă chemase proful în față și cică stai jos, dar nu era nici un scaun. S-a ridicat însă de pe al lui ca să stau acolo. Și îmi zicea de situația mea, că era una nasoală, nu mai dădusem pe la orele lui și aveam note proaste. M-a întrebat prietenește ce am și am stat puțin la povești. Cumva a ajuns să hotărască să mă trece anul, mi-a pus notă mare. Eram bucuros, recunoscător că mă înțelege. Apoi mi s-a luat filmul și văd același prof la ceva gen festivitatea absolvirii liceului cu toți colegii mei. Eu lipseam din peisaj și el vorbea de mine că fusesem un băiat bun, liniștit, privind în jos mâhnit ca și cum murisem. Mi-a venit brusc ideea că mă sinucisem.
Da, însă foarte rar extrem de mult. Acele vise ce îmi plac foarte mult sunt în stare să îmi schimbe dispoziția pe toată ziua.
Visez foarte rar si cand visez de obicei visez chestii naspa, deci in general nu.
Majoritatea sunt coșmaruri, doar povești de groază.În ultima vreme, încerc să nu mai dorm.
De multe ori ma ajuta sa imi dau seama de multe lucruri. Le compar cu realitatea. Daca stai si te gandesti ca visele tale inseamna o parte din realitate le privesti diferit mereu.
andrei38 întreabă: