Buna
fara numar)))
imi place, dar din pacate, nu putem manca in fiecare zi..este scump, si nu imi permit, mai ales ca nu sunt singura.
O zi frumoasa sa ai
Mie unuia imi place. Ananasul se ia relativ verde de la magazin si se tine undeva la temperatura camerei pana cand coaja capata o tenta galbena si la presare pare mai moale desigur nu sa se ingalbeneasca de tot. Abia atunci se taie si se mananca. Nu risca sa iei ananas deja copt decat daca stii sigur ca au fost conditii bune de raft in acel supermarket. Daca ananasul se coace excesiv isi pierde gustul si se oxideaza chiar daca nu e taiat. In timpul in care il tii la copt NU ii taia frunzele.
Hai sa te invat eu cum sta treaba cu ananasul. Ca sa ajunga la maturitate, dureaza 3 ani de zile si nu conteaza culoarea sa, fiindca vine din diferite tari.
Eu ti-am zis ca bati campii, eu ma refeream nu la cresterea lui ci la coacere. Ananasul e adus in general mai verde in supermarket ca si bananele si trebuie sa-l lasi vreo 3 4 zile in apartament sa se mai coaca, si asta se observa cand capata o nuanta galbena aurie in loc de verde. Abia atunci se taie si se mananca.
Esti batut rau in cap, poti sa-l mananci asa este deja bun de mancat indiferent de culoare. Nu esti singurul de pe TPU care a mancat ananas si ai informatiile la discretie pe google.
Asta-i parerea ta si e preferinta ta, probabil ca tu mananci si bananele verzi din supermarket, fiecare cu ale lui.
Problema de batut campii e ca iar n-ai priceput romaneste. Eu vorbeam de una si tu vii si-mi povestesti in cat timp creste ananasul in natura. In plus observ ca ma urmaresti prin site.
"Ananasul se ia relativ verde de la magazin si se tine undeva la temperatura camerei pana cand coaja capata o tenta galbena si la presare pare mai moale desigur nu sa se ingalbeneasca de tot. Abia atunci se taie si se mananca." omule, doar cu manutele tale ai spus cum si cand se mananca ananasul. Eu iti spun ca oricand il poti manca.
Si acum e culmea sa ai impresia ca te urmaresc pe site si esti atat de inteligent, ca am de gand sa discut cu tine la modul cel mai serios despre cum se mananca un ananas si cand e timpul perfect.
Mananca-l tu cand vrei si eu il mananc cand trebuie. Si bananele au aceeasi problema, si kiwi se coace daca e cumparat cu o consistenta mai tare si-l lasi vreo saptamana in frigider sau cateva zile afara. Tu mananca-le cum vrei ce nu te las eu? Da vezi ca sunt mai multe clipuri chiar si pe youtube care nu doar ca te invata cum poti taia eficient ananasul dar mentioneaza clar cum trebuie sa fie coaja lui ca sa stii ca-i optim de mancat. Bun de mancat o fi si verde daca-ti place, ce sa zic.
Ananasul nu se coace propriuzis in timpul asta ci devine mai moale si mai zemos. Citeste si tu pe net ca de-aia ai net nu sa ma insulti pe mine.
Baga in tine ananas pana explodezi. bafta
Dar inca nu esti nervoasa, da deloc deloc, wow cum reusesti?