Inainte mai ascultam, acum nu. Nu ma deranjeaza injuraturile, ascult alt gen de muzica acum. Au un mesaj versurile lor, cat timp il intelegi este foarte bine.
Nu mai ascult rap romanesc de vreo doi ani.
Singurii care-i mai ascult din cand in cand sunt Deliric, Cedry2k si Dragonu'.
Rap-ul in limba engleza mi se pare mult mai expresiv, dar poate sunt eu subiectiv. Cateva exemple:
https://www.youtube.com/watch?v=ELLPfCnnT5s
https://www.youtube.com/watch?v=tpXJ9rZP5ag
Nu. e la fel de buna ca si muzica comerciala de care te plangi, pentru ca e muzica comerciala
Du-te la comunistul tau din 64... pun pariu ca nici n-ai ascultat ca tu te astepti sa gasesti logica si diplomatie in orice...
Deci vrei sa-mi spui ca tu te regasesti in viata de cartier din Pantelimon?
Parca acum vreo 2 saptamani voiai ''o discutie cu argumente''. )
Ba da, mi-ai demonstrat ca esti un ghertoi care a facut radacini pe scaun.
Nu pot numi asa ceva "rap". Probabil, o clasificare mai adecvata ar fi "trap", pentru genul asta de melodie.
Rap-ul trebuie sa transmita emotii si un mesaj aparte. Trebuie sa fie poezie. Melodia data de tine ce mesaj are? Si chestia e ca nu ma deranjeaza daca transmite un mesaj egoistic, dar nu ar trebui "livrat" in felul ala, ca te fac sa faci confuzie cu Satra Benz.
Eu apreciez trupa Mafia, ii admiram la nebunie cand eram copil, insa piesa in cauza nu picteaza o imagine buna pentru ei, cel putin din perspectiva mea. Este doar zgomot combinat cu niste cuvinte "edgy" si rime de zici ca-s facute de un copil de maxim 12 ani, lipsite de figuri de stil, care sunt o parte cruciala a oricarei piesa lirica. Nu stiu de tine, dar pe mine nu ma poate atrage asa ceva, si nu as clasifica piesa asta drept poezie, deoarece aia trebuie sa insemne rap-ul.
Mie nu-mi place pentru ca eu ascult genuri de melodii care ma inspira, pentru ca oricum toti stim care e realitatea, indiferent daca auzim melodii cu mesaje sau nu. Dar cred ca ai mai auzit si tu ca gusturile nu se discuta si eu sunt de parere ca lumea ar trebui sa asculte sa zicem... si alte genuri pe langa ceea ce canta B.U.G Mafia, adica am intalnit persoane care ascultau numai si numai asta si se limitau la atat - daca le arata-i o melodie aproape la fel ziceau ca e naspa si comentau aiurea.
In concluzie, nu am nimic cu formatia asta doar ca nu e pe placul meu pentru ca nu-mi inspira nimic si asta e parerea mea sincera. Oricum ii respect pe cei care asculta asta pentru ca, pana la urma, nu muzica e singurul lucru care te defineste. Poti sa fi cel mai mare om de afaceri si sa asculti manele, sau un tip care se imbraca asemenea unui cocalar si sa asculte B.U.G Mafia.
Pa! ^^
Vine BUG Mafia in Suceava la un concert : Buna seara Botosani! Nu-mi place de ei ca nu isi respecta fanii, fac melodii doar pentru bani. mai degraba ascullt parazitii...
Normal ca imi place. Ce colegi rai am...In ultima zi de scoala am mai ramas putin la scoala sa sarbatorim. Eu puneam BUG Mafia si ei o inchideau si puneau manele.