| Superior a întrebat:

Va place BUG Mafia?
Adica,eu ascult si pentru mesajul lor si ce inseamna fiecare melodie, nu ca injura fara sens cum zic asa zisii "inteligenti" sau "copii de 8 ani" care se lauda ca injura mai frumos pe chat-ul din minecraft. Si BUG Mafia e muzica,nu "Ooooo iubirea mea,fara tine nu pot trai,daca nu ai fi as muriiiii!". Sa fim seriosi,astia au aproape aceleasi versuri la fiecare piesa despre iubire,BUG Mafia vin mereu cu ceva original, si cu o coloana sonora extraordinara.
Sa luam exemplul https://www.youtube.com/watch?v=Dvnl-YGTrnM "Cui ii pasa" pe mine m-a invatat sa inteleg ceva mai demult,ca nimanui nu ii pasa ca am nu stiu ce, ca am facut nu stiu ce. Alte melodii m-au ajutat sa inteleg viata intr-un fel mai bine. Acum "Pai sunt o banda de 3 oameni care injura,ce inveti tu de la ei?". Prin versurile lor se ascund si diferite explicatii,sfaturi,pe care unii nu stiu sa le zica sau nu stiu sa le zica. Apropo,daca vii cu un comentariu de un rand,sa zici "Esti un retardat precum BUG Mafia" uita-te in oglina,macar de-ai da un argument ce sa zica ca-s un han*icapat,la fel si ei. (P.S: Muzica lor este data in Carrefour Berceni, trupa lor ruleaza pe televizoarele din Altex :) :) :) :) :) ).

58 răspunsuri:
| Teffan a răspuns:

Bug Mafia, pentru mine reprezinta aceeasi incultura si mizerie pe care o promoveaza manelele.

Daca vrei sa asculti rap de calitate, uite aici cateva piese:

https://www.youtube.com/watch?v=wPgovaE4M9A

https://www.youtube.com/watch?v=uYFv0MdSlhw

https://www.youtube.com/......tps?/watch

https://www.youtube.com/watch?v=pkTZrbfXb60

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, deloc!

| Shambler a răspuns:

Eu zic sa lasi la o parte scursurile astea de "artisti" si sa asculti ceva mai calumea. Din cauza lor generatia noua din Romania e asa cum e.

| Aslam a răspuns:

Nu prea mai ascult Mafia. Cand eram copil ascultam mult. Acum ascult doar Parazitii, Nimeni Altu, Specii, La FAmilia, Deliric... mai multi.

| Lukasz a răspuns:

Eu ascult Parazitii.
Sa stii ca sunt si de astia care asculta muzica doar sa se dea smecheri la prietenii lor, sau sa invete injuraturi noi* laughing.
Fiecare asculta ce vrea.

| diamondsonmytongue a răspuns:

Sunt de parere ca "BUG mafia" nu este o trupa cu care tara noastra se poate mandri.
Sunt lipsiti de respect pentru ascultatori, in mare parte si uneori penibil prin versurile lor. ^^
PS: sunt sigura ca daca cauti, gasesti ceva mai bun de ascultat.

| Superior explică (pentru Teffan):

Rap pe coloana sonora de Jazz...

| Superior explică (pentru diamondsonmytongue):

BUG Mafia e apreciata de o tara intreaga,muzica lor se da si la magazine precum Cora, Altex, Carrefour, Auchan, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Daca Andreea Bocelli, de exemplu, nu se da in Carrefour si alte magazine, inseamna ca e sub BUG Mafia?laughing

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Nu,am vrut sa-i arat ca nu e o muzica neaprecitata si urata de poprul roman.

| Superior explică (pentru Violleta2022):

De ce?

| Teffan a răspuns (pentru Superior):

Si ce problema ar fi in asta?

Nu poti numi asta RAP...

Haha laughing

Habar nu ai ce inseamna rap-ul atunci.
Nimeni nu stie ce inseamna cu adevarat arta de a scrie poezii,(in rap si nu numai) pana nu incerci tu chestia asta.

Ce ti-am dat acolo este filosofie pusa pe beat.
Si se cheama rap.
Ca sa o intelegi trebuie sa fii citit.
Cum tie nu iti place sa citesti, este de la sine inteles ca esti atras de niste inculti precum Bug Mafia, care promoveaza violenta domestica, discriminare si exagerari de droguri.

| Superior explică (pentru Speed99):

Nu-mi pasa ca baie rime, e poezie sau nu. Atata timp cat da bine la ureche, imi place.

Mars in 60`

anonim_4396

Doamne, ce idiot. laughing))

Ok,ce ti-am spus nu ti-am spus cu pic de rautate,ci doar adevarul.
Dar esti prea prost sa pricepi asta, dupa cum se vede.
Continua sa fii un putoi retardat.
Daca injuri in muzica excesiv, nu inseamna ca esti bun.
Exisa alta muzica mult mai de calitate decat mizeriile pe care le asculti tu.

Mars in incultura din care provii, si tu, si idolii tai.

| Speed99 a răspuns (pentru Superior):

Nu frate, tu ii asculti pentru ca tu crezi ca te face sa arati "edgy", cum fac cei mai multi copii care asculta rap, trap, si dubstep. Nici macar nu intelegi ce zice, dar tu tot asculti.

Daca m-as uita in istoricul tau iti garantez ca o sa gasesc numa' link-uri la melodii Satra Benz, ca na, "ma face sa arat cool".

Urac Satra Benz.

Sunt discriminat de altii ca-mi place BUG Mafia, dar voi continua sa o ascult ca-mi place si imi ridica moralul... ma rog, credeam ca esti diferit de restul. Practic m-ai facut prost pe fata... https://www.youtube.com/watch?v=MZlH-WV75GI

anonim_4396

Pai asta esti. laughing) Nici Speed asta nu e prea stralucit, dar, fata de tine, intelege anumite lucruri.

Te-ai indragostit de mine? Iti place felul meu de a fi? Nu imi aduc aminte sa fi comentat la tine ca sa-ti apara notificare. Te abonezi la intrebarile mele sau din 10 in 10 minute dai refresh la pagina?

Si tu ce intelegi? Iti pierzi viata si timpul preocupandu-te atata de viitorul tari si ce a fost, cine e vionvat, etc... cumpara o bicicleta, iesi afar' din casa, si fa-ti tu istoria ta, ok?

anonim_4396

Ce legatura are istoria? Ai un fix cu asta?laughing Toata lumea iti explica ca sistemul tau de valori e format din nulitati si nu vrei sa intelegi.

anonim_4396

Apropo, nu cred ca eu sunt ala care isi petrece timpul in casa.

| Clorox a răspuns:

Nu, nu imi place laughing

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare