| chiftelutza a întrebat:

Va place cand cineva va spune adevarul in fta cu rautae cateodata chair daca doare decat sa se ascunda si sa vezi dupa ce pleci si te intorci ca se stramba la tine crezand ca nu il vezi? eu nu suport oamenii aceia din cazul 2

5 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

Prefet sa-mi spuna in fata decat sa aflu sin alte parti.Chiar daca m-ar supara as aprecia totusi sinceritatea.

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Eu chiar apreciez persoanele care imi zic adevarul despre mine, care imi spun adevarata lor parerea despre mine ci nu numai forbe false si mincinoase. Bun daca este eva rau, inteleg am gresit si incerc sa ma schimb, dar faptul ca se stramba sau altele este un exepl clar de neam prost. Adica iti spune tie ca nu stiu ce rau faci cand el da dovada de nesimtire oh go on sa fim seriosi astia nu sunt oameni.happy
Have a nice day! kisskisskiss

| georggyy a răspuns:

Da! Prefer sa imi spuna in fata! Pentru ca intodeauna o sa am un raspuns inteligentwinking.

| Just mE:x a răspuns:

Sinceritate, desi adevarul doaretongue.prefer sinceritatea decat linguseala dupa ca pe la spaterolling eyes.[baftaalove struck]

| dydy21 a răspuns:

De obicei eu sunt luata drept o persoana rautacioasa deoarece spun in fata ce am de spus... de multe ori sunt colege care ne intreaba ce parere avem despre bluza sau blugii lor si sunt singura care le spune ca sunt ingrozitori (asta daca chiar sunt)
Cert este ca nu suport prefacutele si mincinoasele pe care nu te poti baza
:*