Toata lumea sta pe chat si cateodata vorbesc lucruri neinteresante, doar pentru. ca nu au preocupari. Iar pe vechiul TPU... de abia ca mai este cineva sa raspunda.Nu zic ca nu sunt de acord cu chat-ul, dar parca imi placea mai mult fara el...
Nu.De ce? Pentru ca acum toti fug pe chat si uita sa mai si raspunda.Am citit si eu odata o pagina din chat si sincera sa fiu nu am inteles nimic.
Nu prea!
1. e prea multa ingramadeala
2.se discuta lucruri Neinteresante
3.prea multa lume sta pe chat si nu mai dau raspunsuri
am fost sincera
Nu-mi place dar imi convine ca mai descongestioneaza site-ul care la anumite postari se transforma in chat.
Consider ca e un lucru bun. Pentru ca se puneau prea multe intrebari de plictiseala. Acum intrebarile acelea sunt pe chat si unii mai scapa de plistiseala... Cat despre cei care se plang ca nu se mai rapunde la intrebari... multa lume cauta socializare... sa rada/glumeasca cu cineva, nu neaparat sa-l ajute pe cel care a pus intrebarea... deci... mi se pare un lucru bun chat-ul respectiv... Daca imi place... Am intrat o data de curiozitate... si nu am prea inteles nimic...
Wow... avem si chat ...nu stiu daca imi place pentru ca doar acum am aflat de la tine...am fost plecata si n`am stiut... dar ma incanta ideea de a avea chat pe TPU :-P
Are nevoie de link pe prima pagina sus de tot (unde sunt si cele cu prima pagina, comunitatea etc. si sa afiseze utilizatorii online, cu refresh separat pentru partea de chat si lista de utilizatori online. In rest, o idee buna.
Imi place dar pacat ca vin unii papagali si strica totul.
Ma refer la cei care ne injura si se dau ''macho'' si alte chestii.
Sincera sa fiu, eu una nu am sa fiu pe chat. Daca am de vorbit cu cineva, iau legatura cu persoana respectiva, altfel.Parerea mea este ca, Legiuitoarea are dreptate.
Sincer....nu prea ma incanta ...mai degraba stau si vb pe mess cu my best friends
Da, TPU-ul este un site in care te poti distra raspunzand la intrebari iar pe chat iti poti face prieteni noi!
Sall... puteti sa ma ajutati si pe mine.
caut un sms pentru. diriga
ii ziua ei maine. mersi