Pozele ne arata in mare parte asa cum aratam de fapt.
Ca ai camera mai buna sau nu, ca ai lumina care-ti bate prost sau nu... e alt ceva.
Ca sa te vezi cum arati in realitate si cum te vad ceilalti, ia doua oglinzi si pune-le la 90 de grade, apoi uite-te in centru, o sa-ti para ca arati invers, dar asa arati.
Cand te uiti in oglinda te vezi invers, ea inverseaza stanga cu dreapta, dar daca inversezi inversul o sa te arate asa cum esti.
Uite, ti-am facut si o schita : https://imgur.com/a/omlKwfE
Uneori da, uneori nu, depinde foarte mult starea de spirit de moment care influenteaza trasatura fetei la oameni.
Prefer sa ma uit in oglinda, arata realitatea mai bine, in poze de multe ori apari diferit fata de cum esti in realitate.
Se zice ca in poze arãtãm mult mai bine, si in oglindã mult mai urâti de fapt deoarece ne vedem o grãmadã de imperfectiuni.
Oamenii pe stradã ne vãd exact asa cum suntem, dar cu multe perfectiuni sau imperfectiuni Depinde de preferinte, doar prietenii, familia ei apropiati sunt singurii care pot sa-si de-a cu parerea ce notã de fizic avem.
Eu prefer oglinda e realistã.
Ca mama vitregă a lu' Alba ca Zăpada?
Diabolique.
Totuși ea era frumoasă, nu? În ciuda răutății ei.De fapt răutatea o făcea și mai atrăgătoare.
Ți-ai șters întrebarea Păcat.
Deci si tu esti frumoasa reao?
Nu-mi plac controversele, pentru că mereu îmi pare rău după.
Îți pare rău pentru cel cu care te "cerți", nu?
Aveai dubii?
Nici vorba, rea si frumoasa wow
Nu, doar îmi pare rău pentru că spun lucruri pe care n-aș fi vrut să le spun.
Nu prefer nici una. Cand ma uit in oglinda se sparge, cand incerc sa fac o poza cu telefonul sau aparatul, se strica. The FUK?
In oglinda cica arati mai bine pentru ca te misti, nu esti teapan ca-n poza(intelegi tu ce vreau sa zic).Da, am si eu momente cand mai imi place cum arat in oglinda, dar rar.Pe Facebook n-am nici o poza cu mine, deci iti dai seama cat de mult imi place cum arat in poze
Oglinda, in poze sau in camere am fata grasa. Plus ca pot vorbi cu mine mai usor.
Imaginea din oglindă este de moment, însă fotografia este printată și rămâne fizic în album.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: