| RAY a întrebat:

Va place cum arati in poze? Ce preferati oglinda sau poza?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Pozele ne arata in mare parte asa cum aratam de fapt.
Ca ai camera mai buna sau nu, ca ai lumina care-ti bate prost sau nu... e alt ceva.
Ca sa te vezi cum arati in realitate si cum te vad ceilalti, ia doua oglinzi si pune-le la 90 de grade, apoi uite-te in centru, o sa-ti para ca arati invers, dar asa arati.
Cand te uiti in oglinda te vezi invers, ea inverseaza stanga cu dreapta, dar daca inversezi inversul laughing o sa te arate asa cum esti.
Uite, ti-am facut si o schita rolling on the floor : https://imgur.com/a/omlKwfE

42 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CdeMetal a răspuns:

Imi place cum arat in ambele.

| Petrovic a răspuns:

Imaginea din oglindă este de moment, însă fotografia este printată și rămâne fizic în album.

| relian a răspuns (pentru alina2k18):

Aia da, asa arati traznet laughing dai gata pe oricine.E mai buna poza ca in oglinda vei pe altcineva, in poza vezi exact pe cine vrei tu laughing

| raMLesS a răspuns (pentru alina2k18):

Lol rolling on the floor

| brigh7ness a răspuns:

Nu imi place cum ies in poze, dar in oglinda imi place ceea ce vad.

| AlexDarius3 a răspuns:

Oglinda, in poze sau in camere am fata grasa. Plus ca pot vorbi cu mine mai usor.

| PumpkinDoll a răspuns:

In oglinda cica arati mai bine pentru ca te misti, nu esti teapan ca-n poza(intelegi tu ce vreau sa zic).Da, am si eu momente cand mai imi place cum arat in oglinda, dar rar.Pe Facebook n-am nici o poza cu mine, deci iti dai seama cat de mult imi place cum arat in pozerolling on the floor

| RAY explică (pentru raMLesS):

Dar am citit ca cica telefoanele fac poze mai realistice oare asa e?

| raMLesS a răspuns (pentru RAY):

Depinde si de telefon, si de modul cum il tii, si daca-ti faci tu sau altcineva poza.
Depinde si de lumina in care stai... pentru camere sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont.
Cel mai bine e sa faci aia cu oglinda.

| Justme1997 a răspuns:

Prefer versiunea din oglindă dar câteodată rămân plăcut surprinsă de poze.

| StefanGGXX a răspuns:

Da,pozele reflecta felul in care arati.Eu personal prefer oglinda, nu poza.