| mentholinks a întrebat:

Va place cum se vad bucile fetelor acuma vara?

46 răspunsuri:
| Geanin a răspuns:

Ce credincios devotat esti

| mentholinks explică (pentru Geanin):

Pai da. Am pus intrebarea ca o satira la adresa fetelor din ziua de azi care parca nu mai stiu ce e ala bun simt. Sa le vezi cum li se balangane bucile in colanti.

| Musique a răspuns:

Mie da.

| ShaOfHatred a răspuns:

Yeeeeeeeeeeeez.

| WaterDrop a răspuns:

Era sa provoc cateva accidente deja.

| syd a răspuns:

Da' bine-nteles

| whatevernvm a răspuns:

Dwaaaa

| UnBroken2016 a răspuns (pentru WaterDrop):

Mi-ai furat ideea laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si tocurile

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tie?

| WaterDrop a răspuns (pentru UnBroken2016):

Pantalonasi scurti care inlocuiesc chilotii mai nou si scot in evidenta orice buza posibila.Cer sa fie violate si noi suntem nenorocitii laughing

| Drimmero a răspuns:

Tu ce zici?

Nu stiu in tara cum e dar la mine e moda de ceva timp sa mearga fetele in pantaloni de yoga. Cate de astea nu am intalnit

https://www.google.it/......ps?/search

Ah, pai pierzi.Am vazut cateva asemanatoare dar mai nou in unele orase pe langa apa, este ca un mini Miami si nu te mai mira sa le vezi direct in bikini pe strada, mai ales la 40 grade cum au fost in ultimele zile. Politia e in alerta maxima ii vad cum dau ture mai des ca niciodata din cauza lor laughing

| Idris a răspuns:

Astfel gandesc ipocritii care nu sunt de acord cu vestimentatia islamica si nu sunt de acord ca femeile sa poarte hijab si sa isi protejeze modestia si puritatea. Cei ca tine discuta despre,, eliberarea,, femeilor insa nu este nimic altceva decât o formă acoperită a exploatării corpului lor, a degradării sufletului lor și a privării de onoarea lor. Astfel societatea occidentala,, ridica,, statutul femeilor, cu cei ca tine, care cauta sa isi satisfaca perversitatiile din cap si placerea sexuala. Astfel in spatele ecranului colorat al artei si civilizatiei le luati pe femei drept amante, concubine si femei frivole. Asta este inca o dovada ca islamul a ridicat statutul femeii prin hijab.

Stai ca te umple noname de voturi laughing. Mai sexist nesimtit, femeia poate umbla si goala pe strada ( dupa mintea ei ) si barbatii nu au voie sa spuna ceva. Desigur, singurele chestii care ar spune un barbat normal ar fi " panarama" si chestii de genul. Cei nebuni recurg la chestii idioate.

| Idris a răspuns (pentru WaterDrop):

Dupa cele afirmate de tine,, Pantalonasi scurti care inlocuiesc chilotii mai nou si scot in evidenta orice buza posibila.Cer sa fie violate si noi suntem nenorocitii,, sa presupunem ca pe strada trec doua femei, una dintre ele poarta valul islamic (hijab), avand tot corpul acoperit iar cealalta este imbracata precum afirmi tu. Cu care dintre cele doua ti-ai satisface,, ochiul,, sa zicem asa, cu cea care poarta hijab sau cu cea care se imbaraca dupa cum ai afirmat tu? Dupa cele afirmate de tine vei alege fata care poarta haine occidentale, pentru ca astfel de imbracaminte provoaca in mod indirect sexul opus. Asadar Quranul afirma in mod corect ca hijabul protejeaza femeile.

Pff, normalitate? Doar un vestigiu de care se mai agata doar cei inchisi la minte si inhibati.Persoanele normale nu`si traiesc viata la maxim si de multe ori vedem normalul ca pe ceva bun doar pentru ca suntem indoctrinati de religie.Eu sunt doar un dracusor pierdut prin lume ce poarta o masca morala, si mai sunt multi ca mine.Nimic nu este indeajuns de imoral si absurd atata timp cat tie iti face placere.Din pacate ne lasam condusi de reguli si uitam adevarata noastra natura.

Nu fi ca ei! Cauta sa te perfectionezi indeajuns de mult incat sa te poti abandona oricand placerii.Nu exista rai sau iad, exista doar clipa actuala si ea va trece imediat daca nu o exploatam la maxim.

| WaterDrop a răspuns (pentru Idris):

De ce ai impresia ca m`as fi contrazis cu Quranul? Nu am nimic cu el insa sunt o persoana viciata si slaba asa ca in lipsa lui ma bucur de ce vad sad.ne-am nascut goi totusi asa ca in adancul mintii noastre tanjim dupa asta pentru ca se transmite genetic.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nup. Se pare ca doar pe mine ma iubeste :X. Tie nu ti-a dat voturi, haha. Ce m-as face eu fara ea big grin

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Maestre,pe unde ai umblat? A luat Romania bataie, trebuia sa fii prezent sa ne sustii!

| Idris a răspuns (pentru WaterDrop):

M-ai inteles gresit. Nu am spus ca te-ai contrazis cu Quranul. Erai doar un exemplu prea bun pentru a nu i se da atentie. Atat!

Nu am avut placerea sa discut prea profund cu ea/el.Probabil este o persoana minunata undeva la origini, insa toti avem un invelis gros de experiente si drame care ne fac sa fim asa cum suntem acum happy. Acceptarea este cheia succesului.

| WaterDrop a răspuns (pentru Idris):

Ah. Mersi frumos atunci! Apreciez.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Ma doare la 14 m de fund laughing.A fost duminica colega, daca si duminica stau in casa ----. Nu de alta dar cauta prietena mea pe altul care ii ofera mai mult timp daca nu rolling on the floor -

Este o ea foarte in varsta si crede-ma e o cauza pierduta. Citeste-i intrebarile si sutele de posturi la propiile ei intrebari ( vorbeste singura ) si ai sa vezi ce vreau sa spun. NU m-as mira sa iti dea folositor la comentariul tau rolling on the floor

Petardele vietii! Sa te bata alde Albania. Nu l-am vazut acasa, presupunerea ta nu e valabilarolling on the floor

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

NEbunule laughing. Spune-mi in privat unde l-ai vazut, nu de alta dar face spume stii tu cine. rolling on the floor

Nu am obligatie fata de niciuna, d-aia ma ascund eu acum, bwuahahah. Noname batrana? Nu te cred!