Eu personal il urmaresc si nu am pierdut nici un serial, este un serial dupa o viata in cuplu de familie.Imi place foarte mult si de fapt ei redau chiar viata unei famili. Dupa mine este cel mai bun serial din cate au fost pana acum la '''kanal d'''
Fimul poveste de famlie este foarte intresant si ne place foarte mult imi pare rau ca la schimbat pe sevchet cu alt actor dar e bun si acela despre fiket este cea mai buna si cea mai frumaoasa dar pacat ca nu poate avea un copil din cauza soacrei sale si despre leyla care nu prea a avut noroc in dragoste si necla e drg
auta mi-ar fi placut sai cunoc pe toti joaca foarte bine mult respect pentru munca lor
Da foarte mult, dar am vazut ca era la ora 17:30 si acum se difuzeaza alt film.La ce ora se difuzeaza ''Poveste de familie''?
A fost un film minunat dupa care toti membrii familiei mele si-a facut programul atatea luni din pacate, canal d l-a intrrupt pe nepusa masa aratand ca de fapt nu-si respecta de loc telespectatorii asa ca nu ne vom mai uita niciodata la acest canal neserios Este ca si cand ai citi cu sufletul la gura o carte care nu are sfarsit pentru ca cineva i-a rupt ultimile pagini fff urat din partea canal d
anonim_4396 întreabă: