| RappK a întrebat:

Va place >intunericul?:

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Imi e teama de intuneric atunci cand sunt singuraworried, dar ador sa stau in intuneric cu o persoana anumeblushing.big grin

| Bishop a răspuns:

Da, n-am nimic cu el

| ViVi a răspuns:

Nuuuu il urasc crying de mica sunt asa

| Puiutz a răspuns:

Sincer? Cand sunt singura nuworried. mi`e fricablushing... mereu am senzatia aceea de teama.insa cand sunt cu un prieten/prietena.sau cu iubitullove struck. atunci am mai mult curaj.si e chiar bine.

| M4RK a răspuns:

Nu imi place ca nu vezi nimichee hee eu merg si noapte cu bicicleta la magazin si cate odata nu sunt becuri pe strada si poate iau pe cineva pe sus laughing

| alle529 a răspuns:

Mie imi place cateodata:-d daca sunt singura nu ca mi`e frica dar daca sunt cu cineva n`am nimicahappy

| sunt_fericita a răspuns:

Imi place deoarece atunci cind esti singura doar el tii cel mai bun prieten....cind e intuneric poti plince fara ca sa te temi ca cine va o sa te vada sh o sa rida de tine...imi place deoarece imi este cel mai bun prieten sad

| RappK explică:

Pe mine cateodata ma sperie...doar atunci cand ma uit la filme horrorbig grinlaughing...in rest nu am probleme.ador sa dorm singura in intuneric:X:X:X

| soseta ucigasa a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În nici un caz, întunericul acela de nu vezi să bagi "degetele în ochi"!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate am o oarecare teama de intuneric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as putea spune ca am o pasiune pentru statul in intuneric, dar nu-mi displace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.este lumina noptii.si ce e pe lumina zilei sta tot asa si pe lumina noptii.asa ca imi place intunerecul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mica am aceasta fobie .de intuneric, dar mi-am dat seama de-a lungul timpului k intunericul imi este mai prieten decat lumina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuu. Nu dorm decat cu lampa de veghe. Urasc sa stau in intuneric. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la varsta mea mai am o usoara teama inainte de culcare cand sting lumina. Cand mai am ocazia sa dorm singur clar o fac cu o lumina de veghe aprinsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuhappy

Întrebări similare