| MaryaLovGD a întrebat:

Va place Justin Bieber? Eu personal sa va spun NU, dar acum fiecare cu gusturile lui.

6 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Arata bine, canta binisor, castiga multi bani, are o groaza de fani.

| xxdrgn a răspuns:

Buna!
Eu zic asa, e un adolescent ce arata chiar bine, are cateva melodii dragute, dar in rest nu ma bag. Nu pot sa spun ca il urasc, atat doar ca nu il ascult prea des si nu mi se pare ca muzica lui e 'muzica' in adevaratul sens al cuvantului. laughing N-am nimic cu el, e si el un om, si-a facut o cariera, bravo lui! Asta e parerea mea. ^^

| Sunnyツ a răspuns:

Am mai răspuns la N întrebări despre Bieber, dar fie.
N-am nimic cu el pentru că nu l-am întâlnit în viaţa mea, şi n-am nimic nici cu felul în care arată. Singurul lucru care mă enervează este muzica lui de câcat pntru fetiţe în călduri şi faptul că a ajuns atât de celebru prin ea când există pe planeta asta oameni mult mai talentaţi decât el pe care nu-i cunoaşte nimeni, iar asta nu e deloc corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Gusturile nu se discuta!
Personal, nici mie nu-mi place absolut deloc.Nu imi place pentru ca urasc genul de muzica pe care il canta,urasc obsesia a trilioane de oameni pentru el,in plus muzica lui este comerciala, monotona, nu transmite niciun mesaj, nu are nimic care sa ne impresioneze, tot acelasi stil de muzica intalnit la N artisti din zilele noastre.
Acesta este adevarul, zadarnic e innebunita lumea dupa el, pur si simplu e penibil dupa parerea mea, dar gusturile nu se discuta, asa ca nu avem incotro deocamdata!
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| 안드라 a răspuns:

Mie nu îmi place Justin Bieber nu prea ascult melodii in engleza sau romanesti ....am inceput sa acult kpop este chiar mistohappy. Chiar daca nu facea parte din intrebare! Raspunsul meu e NU...YAC