| soby47 a întrebat:

Va place Justin Bieber ( melodiile lui )? laughing).

17 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Nu

| Ionutzz97 a răspuns:

Nu

| GyeBaek a răspuns:

Nu

| TeoPT a răspuns:

Nuhappy
Daca imi spui ce e asa interesant, nemaipomenit, nemaiintalnit la alti artisti, poate imi voi face o parere despre el. Dar asa, ce sa vad la Justin bieber? Unu care capata multe admiratoare pentru fiecare asculta ce e in trend, se iau una dupa alta

Cred ca din toate fetitele astea care il iubesc doar 10 % sunt fane cu adevarat.straight face

| TeoIonela a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA, sunt moartă după el.

Oops, tocmai ţi-ai răspuns la întrebare :-s.

[Nu-mi place deloc!]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dawinking mult il adorbatting eyelashes

| Rayyy a răspuns:

Imi place si de el, imi plac si melodiile lui.
Dar nu gen - fan disperat.

| usy313 a răspuns:

Unele sunt chiar faine. totusi ca nu sunt fan si. b. nu inteleg ce au unii adolescenti cu el. adica stiu ca are figuri si prostii in cap, dar e adolescent si incearca sa se distreze. e facut pentru a canta genul acela de muzica, deoarece are vocea subtire si a reusit mai mult in viata decat au reusit cei care il critica.merita respectat pentru ceea ce face, totusi ca si eu cand i-am vazut prima lui melodie 'baby' pe utv am spus direct: ce-i cu frustratul asta?, insa mi-am dat seama ca de fapt merita putin respect pentru munca depusa. spun din nou ca nu sunt fan, am doar vreo 2-3 mel. de la el care chiar sunt faine. sa-i lasam pe ceilalti sa-si asculte rockul sau manelele.

| nowgone a răspuns:

Mie imi place cum canta.
Nu inteleg de ce uni il jignesc in toate feluriile posibile... ce va facut acest om ca sa il urati etc?straight face. Nimic nu e gratis. a muncit pentru astawinking. cand veti ajunge sa realizati macar un sfert din ce a realizat baiatu asta sa ma anuntati

| Prajitură a răspuns:

Justin bieber- ABSOLUT DELOC>
dar unele melodii din alea lui sunt ok. ( mie imi plac 3) happy

| soby47 explică:

Eu cred ca multi il critica pentru ca a ajuns vedeta anului 2009 in america sau ceva de genul. oricum; sunt multi altii care canta mai bineca el si de asta e asa criticat (si mie imi plac vreo 2 mel)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! E chiar slab, muzica lui e o prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e de rahat...canta ca o fata

| vika123 a răspuns:

Da, da si inca o data da

Răspuns utilizator avertizat
| cristina_1795 a răspuns:

Sunt o mare fana foarte frumos.

Întrebări similare