Da si nu imi place sa fiu deranjata cand citesc pentru ca daca vorbeste cineva citesc printre randuri si pierd firul cartii.Citesc destul de repede si cand imi place o carte nu o mai las din mana pana o termin.Imi place sa citesc in general povestile de viata ale altora.Sunt destul de intresante
Si cartile de istorie, personalitati care au schimbat lumea sau carti controversate
Orice subiect care imi atrage atentia e bun
Mereu mi-a placut sa citesc. Invat multe lucruri prin experientele unor personaje. Ma pot pune in aceeasi situatie cu ele si imi imaginez mii de variante.
Imi place literatura.Cititul esta una din pasiunile mele
Imi plac cartile care ma tin in suspans.Imi place cand descopar lucruri noi...imi imbogatesc voabularul si imi dezvolt cunostiintele.
Pa!
Da. Dar imi place sa citesc eu ce doresc nu obligat de altii.Atunci lectura e frumoasa.
Da:X. Imi place pentru ca pot sa-mi inchipui eu totul. E minunat. Pentru ca nimeni nu va putea sa-si imagineze ce mi-am imaginat eu. Pt ca e fascinant. Pentru ca asa pot sa-mi petrec timpul intr-un mod placut si util, sau poate mai putin util, dar oricum aflu chestii noi si interesante. Iar daca cartea nu e captivanta, urmatoarea la rand!
Ador cititul - e una din activitatile mele preferate- pentru cateva ore traiesti in alta lume, inconjurata de personaje pe care vrei cu toata inima sa le descoperi sin inveti o sumedenie de lucruri noi care te vor ajuta mai tarziu. Iti dezvolti inteligenta lingvistica si te si distrezi.
Nu. Pentru ca in timpul pe care il pierd citind as putea face mult mai multe lucruri.
Daca as putea, mi-as dedica cea mai mare parte a timpului liber lecturatului. nu stiu cum sa zic, pur si simplu fiecare carte pe care o citesc ma uimeste prin mesajul pe care il transmite, modul in care sunt scrise anumite carti pur si simplu nu ma lasa sa las cartea din mana. nu pot explica, efectiv iubesc lectura.