Matematica... mda, imi place mai mult algebra decat geometria. Iar, romana e ok, ma descurc.
Ador matematica am un 5 si un 7 pe langa 3`ul din teza.
la romana e mai bine cu notele dar asa.varza
La romana am o profesoara buna, cu care ai ce discuta deci imi place romana
iar la mate am o profesoara care se pune la catedra si de uita prin reviste bravo girl si spune" mda...copii pentru ora viitoare avem functii de gradul 2 va uitati si voi prin carte vedeti ce sunt cu ele si la ora viitoare va ascult.nu dau explicatii inchideti gura")))))
deci nu am nici o tangenta cu matematica :d
Matematica... hmm, imi place! Nici la innebunie, dar catusi de putin imi place. Stii, in orice moment al vietii iti trebuie matematica, dar si romana. Cea mai mica nota a fost 7, luata la primul test.Profesoara e chiar draguta.
Limba romana... DA! Imi place la innebunie aceasta materie. Particip la olimpiada, concurs... cea mai mica nota de la romana a fost 8, 70 luata intr-un test. Profesoara, e si ea de treaba!
Mda imi plac ambele dar mai mult lb romana...la mat imi place algebra.:*:dar tie?
La matematica simt glorie deplina atunci cand rezolv o problema grea de una singura.Aceea e adoratia suprema fata de matematica.
La romana, gramatica e joaca de copii.Imi place mai mult literatura pentru ca imi ofera o multime de provocari.
Salut! As vrea sa spun ca lb.romana nu-mi place deloc, deoarece o consider o materie de nimic, pe langa matematica care imi place extraordinar de mult si care este chiar cea mai importanta materie de la scoala.
anonim_4396 întreabă: