| Dan a întrebat:

Va place melodia aceasta http://www.youtube.com/watch?v=hjU0Kr4--hQ&feature=relat ed? Ce simti cand asculti melodia asta? Eu simt oboseala mare in suflet!

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Pe mine melodia m-a transpus intr-o zona astrala, m-a incitat la visare. Este o melodie lirica, trista, redata bine de cantareata. Mi-a placut melodia si cred ca, atunci cand vrei sa te relaxezi poti s-o asculti pentru a-ti induce forta unui nou inceput.
Cred Dan, ca ce ai simtit nu a fost sfarseala, oboseala in suflet ci, liniste si tendinta de a te reinventa.
Multumesc pentru postare si atunci cand esti trist sa asculti melodii dinamice, iar cand esti obosit sa asculti melodii ca aceasta pentru a te incarca cu energia disponibila a universului.
O seara placuta.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

La inceputul melodiei am simtit, ca ma trec fiori. Simteam prezenta unui mister, unei amorteli placute, parca urma sa se intample ceva. Simteam ca nu pot sa ma misc, parca eram sub hipnotiza. Stiu ca suna ciudat, dar asta am simtit.winking Cand am auzit vocea cantaretei (superba), parca partial am iesit din "hipnoza", deja puteam sa ma misc. Melodia mi-a dat o stare de liniste, de bine. Probabil din fiecare ea scoate la suprafata ceea ce simte el cu adevarat in clipele respective.
Multumesc pentru aceasta piesa!

| Barajag a răspuns:

Pe mine ma linisteste, mai ales ca am avut o zi incarcata, multumesc pentru aceasta melodie, nu ai gusturi relehappyBafta!