| crystynutza a întrebat:

Va place melodia lui florin salam de la eurovision se numeste help me. ce ziceti o sa castige?:big grin eu zic ca da:X:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Alex_7297 a răspuns:

Rău a ajuns ţara asta...

23 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Nu melodia asta este la eurovision, este o alta melodie si dup cum am auzit o canta doar Florin Salam, melodia cu care participa la eurovision nu are voie sa o fac publica, deocamdata

| betty17 a răspuns:

Tocmai am ascultato si nu imi place melodia, oricum nu cred ca va castiga

succes

| Ciprian Ionut a răspuns:

Ok, canta salam la eurovision mai ramane ca tara noastra in loc de Romania sa se numeasca Tigania straight face

| NoName0011 a răspuns:

Asta este poate castiga, rrom nerrom cat timp are voce, si alti nu sunt in stare bravo lui! uite si melodia.:Xhttp://www.youtube.com/watch?v=v5BoSkJp6YA

| scumpikkk a răspuns:

Si eu :d

| mary_1175 a răspuns:

Nu-mi place cum canta salam

| Manele Man a răspuns:

Daca au ajuns tiganii sa ne reprezinte...ne ducem de rapa

| david83 a răspuns:

Mi-e sila...scarba.greata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rasisti suntem! Si ce daca vrea omul sa cante la Eurovision?
Eu sunt sigura ca nu o sa castige laughing, deoarece sunt multe voci in Romania mult mai bune decat a lui. Totusi, lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred dar are o sansa big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu contestam vocea dar mai bine sa cante cum ii sta lui cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are cea mai bun voce dupa parerea mea.bafta florin. te pwpa andreea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are cea mai frumoasă voce şi sper să câştige.nu mai fiţi răi. florine te pwpă Andreea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crytinutza ia lasa-te u frumusel de manele! iti dauneaza grav sanatati sa stiii!phbbbbt frustrated daca au ajuns sa ne reprezinte tiganii vb lu' Echo Og Life! Nu va inteleg! ce aveti mah cu tiganii si manelele lor! peste cativa ni te vad pitipoanca(poate chiar esti tongue). app cand canta mezelu, caramida, bobocelu' etc se sparg ghetarii! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si el la fel tot da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e fainaaaaaaaaaa:*:*:*:*:*:*::* sa traiask salam!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e fainaaaaaaaaaa:*:*:*:*:*:*::* sa traiask salam!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sunteti invidiosi pa nasu meu sa stie ca florin salam este cel mai tare

| andrey051089 a răspuns:

Ba pana acum am avut fel si fel de retardati care ne-au reprezentat tara si au luat. in gura. hai sa ii dam mai bine o sansa si sa il incurajam. eu cred ca are sanse mari si sper sa reuseasca ceva sa ne mandrim cu asta. nu conteaza ca e rrom. tot om este. idioti mai sunteti si rasisti. eu unu sunt jumi juma. am crescut printre romani. dar daca o luam asa. ma inteleg mult mai bine cu rromi. cand ma pun la masa cu ei, iti dau tot ce au ei imi bun. pe cand romanu se zgarceste. tiganu nu se uita la portofel. asa ca mai bine taceti. toti va dati rromi si cocalari ca sa pareti smecheri si le folositi cuvintele si jargoanele dar de fapt sunteti cacati. vorba aia spusa de rromi copiata de romani: copia nu are valoare. deci daca judecati omu dupa felu in care arata se poarta sau se imbraca... sunteti cu mult sub nivelul lui. el castiga intr-o seara cat castigati voi intr-un an sau intr-o viata... asa ca nu mai muriti de invidie si lasati omu sa incerce.

| birisurares a răspuns:

Normal ca o sa cistige 100% 1000%

| geani_5463 a răspuns:

Bai dar ce dracu suntetii unii asa rasisti
ca daca ascultati manele, ascultati pa furis fara sa stie nimeni voi aia de colo ascultati hip-hop reggaee pa dracu

| ladygaga_5091 a răspuns:

O da