Este un nume frumos, varianta a numelui Sofia si inseamna intelepciune in limba greaca.
E super fain numele:X Dar Sofia imi place mai mult...am o prietena, Sonia... dar o strig Sofia pentru ca imi place siii mai mult
De ce ni s-a dat la majoritatea stupid doar pentru ca ne place?
Fiecare are dreptul la opinie si sa scrie ce considera ca-i place.
Imi place numele sonia beauty si aia anonima nu stiu ce vorbesc cam proaste de alfel eu conside un nume speciala si deosebit. Si pe mine ma cheama Sonia.si cine alearga dupa frumuseze si vrea copii perfectii sa se mute din tara asta.Sau sa sa caute sa fie berbec si sa fie cu numele Sonia pe bune face miracole. Apropo daca aveti prieteni unguri spunetii sa va pronunte bine numele Sonia nu Sonya.
Si pe mine ma cheama sonia si iubesc numele asta si app sunt si singura din sc numita asa deci sunt si populara e un nume prea frumos pentru cei inapoiati si carora nu le place
Anastasia si pe mine ma cheama sonya si e super frumos numele beauty nu sti ce e frumos si eu sunt singura din scoala cu numele astasi nu vine de la sonata
E un nume f frumos da cei inapoiati nu isi dau seama. chiar e dragut. nu nu vine de la sonata, sunt destule sonate si nu neaparat ''sonia''. in concluzie esti proasta
anonim_4396 întreabă:
Goddessss întreabă:
barsan1986aditza întreabă:
Lolllipop întreabă: