Da, ai un ochi destul de frumos.
Şi culoarea este foarte interesantă.
Sărbători fericite!
Astrid ma cheama, am frumoasa varsta de 43 de primaveri. Ochiul ca ochiul, daaaar... TITS OR GTFO!
Iar nouă ar trebui să ne pese de ce ochi ai tu pentru că?
De ce-ţi dai atâta importanţă?
Nu te-am intrebat pe tine pe ceilalti si te rog nu-mi mai scrie la intrebari ca ma enervezi! mersi de intelegere
Ai întrebat "vă place ochiul meu?". Eşti ep un site PUBLIC lătăreaţo, adică i-ai întrebat pe TOŢI. Inclusiv pe mine.
Data viitoare când mai pui întrebări pictisitoare de 2 bani în care-ţi dai importanţă, specifică la sfârşit "Să răspundă toţi în afară de Woodenpints91 sau alţii care nu sunt pupincurişti şi nu-mi laudă ochiul sau ce parte a corpului îmi mai pun eu la avatar".
Nu-mi mai mulţumi de înţelegere. Nu-i nicio înţelegere. De fiecare dată când am să văd întrebări cretine pe care le pui aici, am să comentez.
Fata,baiat ce esti, esti p... la minte te rog eu mult inchideti gura du mai intii si fa p... si apoi vino si spune! ai te rog nu me enerva sa stii cami ies din titini si aflu unde traiesti si aflu si despre tine si vezi ceti fac. Woodenpints91 de multe ori ti-am spus nu-mi mai scrie si daca mai scrii e treaba ce fac cu tine!
1. Nu înţeleg nimic din ce scrii.
2. Habar nu ai pe ce lume te afli.
3. Zât. Copil născut în uzina de uraniu.
No, bre, o vrut să zică că află unde stai şi vine şi te căsăpeşte, dacă o mai enervezi mult.
Aaaa, păi, dacă vrei s-o faci pe translatoriţa îţi dau adresa mea din buletin să i-o comunici
Că eu nu mă pot înţelege cu excrementu ăla
Tu, mirinutza, când citeşti asta, să te simţi împlinită.
Woodenpints91 stă pe Strada Ghioceilor, Brăila. Când ajungi acolo, strigi tare, cât te ţin plămânii:,, Ionel!" şi să mă anunţaţi care câştigă.
Pune mana pe o carte si fa ceva util cu ochii tai. Dar multumesc ca nu faci "duck face"
Dar tu cati ani ai? Imi place ochiul, dar de ce ne intrebi tocmai asta?
Tie iti plac ochii broastei mele?
Daca nu iti plac ochii broastei asta e, :(.
Dar ce zici de asta :P : http://i.imgur.com/SaCuz.png
Am o poza cu ochiul fratelui meu, este cafeniu o voi pune vrei sa o pun?
Caută expresia de "ochi maro" pe google.
Ce ochi... ocular si... ocularizat cu o nuantza..de ocularitate care patrunde ochiul meu prin ocularitea sa.
Mai oculearizeaza-te si tu!
Este foarte frumos ochiul tau
Este o nuanta cate nu se gaseste la tot pasu`
Merita sa ai asa un ochi
Hey!
Ai o nuanta interesanta.Este aproape catre un albastru pal si o mica nuanta de verde
Ce zici de ai mei?