Chiar nu ma asteptam la ceea ce am vazut aseara.Sti despre ce vorbesc : un nebun cu ata, un baiat de 18 ani foarte talentat, am ras de m-am c***t pe mine la ultima faza ( cea cu blondina aia care a dansat pe pink - funhouse ) Superb show dar ar fi fain sa nu mai accepte toti,, priceputi " sa vina aici, care practic n-au nici un talent. Probail ii aduce sa ne radem noi Parerea mea... Poate cel mai mult mi-a placut pana acum de Narcis Iustin Ianau si de cea cu cainele Wanda. In editia asta m-a impresioant baiatu de 18 ani si hmm.au fost mai multi nu stiu ce zic. MI-a plauct cum au dansat fetele alea imbracate ca niste clowni cu peruci negre si carliontate. Da' parca se prea baga in seama :-\ vreo 10 minute a stat si le-a filmat p'alea cat de bucuroase sunt ele Hmmm se pare prea : exagerat. In continuare; cel cu ata. Da, este un talent consider eu. La ce va asteptati, Adnra e insarcinata nu poate sa vada asa ceva ca sa nu i se faca rau. Oricum nu cred ca lumea ar fi vrut sa vada asa ceva ( repet, e un talent, dar n-as vrea sa vad asa ceva intr-un show sincer :-s ). Mai eau si fachirii aia. I-au placut! Nu stiu de ce i-a scos! Doar pentru ca erau copiii? te roooog, sa nu ne luam dupa asta. Nu mai veneau copiii si gata. Sa vedem cine a mai fost.au fost multi copii! Va amintiti de fata aceea cu gimnastica ritmica si cand si-a indoit corpul? Parca nu avea oase in ea. Ioana mi se pare ca o chema. M-a impresionat, super frumos! A fost si cel care s-a urcat pe scuane si pe cilindrii aia, si a stat in echilibru.
,, Am avut un numar la inaltime! " - Da, chiar ai avut! Eu aveam momente in care imi era frica sa ma uit.
Totusi, mi-a placut enoooorm emisiunea! Romania chiar are talent : oamenii, caini, copii Suntem tari!