| DaciaRomania a întrebat:

Va place sa dansați, mult, sau nu prea, când sunteți invitați la o nuntă?

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu îmi plac nunțile in sine... Sa mai și dansez nici atât. Sa dansez la o nunta cea mai proasta combinație.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate mi-ar plăcea din când în când, dar cireada de țărani încuiați, obsedată de hore, care devine agresivă când observă că nu toată lumea li se alătură, mă face să am un dispreț general pentru nunți, și mai ales pentru dansul pe care îl implică.
Și măcar dacă avea mediocritatea pic de gust în materie de muzică. Dar sunt melodii mai penibile decât manelele.
M-aș integra mai bine în nunțile țigănești, decât cu... "semenii mei".

| DaciaRomania explică (pentru NoTurbinaNoGood):

As vrea sa vad o nuntă țigănească! Oare cum e diferită de ale noastre?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DaciaRomania):

Depinde de "trib". Unii fac circ, cu formație în cartier de locuințe, cai, mașini de lux, etc.
Alții le fac normale (românești), doar că în loc de sârbe, brâuri și alte populare, au... Alt gen laughing
https://youtu.be/6wk5B2hYOe0
Și stau mai în treaba lor, sunt obișnuiți cu evenimentele, nu trag de nimeni să se comporte nu știu cum.

| gemeni6226 a răspuns:

Imi place nespus de mult sa dansez, nu prea sunt invitata la nunti (nu mai sunt nunti in familie)si atunci de multe ori dansez singura in camera.

| ShaOfHatred a răspuns:

1. Urăsc nunțile deci nu prea trec pe-acolo.
2. Daaaar, dacă ajung la o nuntă, eu nu dansez, doar dacă insistă partenerul și am ceva în sânge. Și dansez doar vals or smth la nunți.
Țiee?

| ShaOfHatred a răspuns (pentru ShaOfHatred):

P.S. Și nu urăsc nunțile din cauza tradițiilor, dimpotrivă, îmi plac tradițiile și eu sunt de părere că au și ele locșorul lor acolo. Nu-mi plac nunțile pentru că sunt prea mulți oameni lmao. Și trebuie să te îmbraci fancy and ***.
Eu stau doar și observ oamenii în micul lor joculeț.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dintre deloc și nu prea. Acestea doua îmi plac cel mai mult.

| Giulia911 a răspuns:

Ma rup în paispe la nunti

| Smmo a răspuns:

Nu imi place sa dansez absolut deloc si in nicio circumstanta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Smmo):

Nu ai vrea să ne căsătorim?
Dacă îți plac și pisicile.

| relian a răspuns (pentru Smmo):

Nu iti place sa dansezi pentru ca nu stii, nu te pricepi sa dansezi. Cine se pricepe, le si place sa o faca.
Intrebarea asta nu prea are sens, zic eu.Iti place sa bei alcool? Bei mult sau bei putin? Bei cit o fi daca iti place laughing iti place ciocolata? Sigur iti place, ai minca multa, daca nu tear ingrasa laughing

La nunti nu ma duc, nici nu am fost, cred ca de as fi invitat nu m-as duce laughing de dansat nici eu nu dansez, pentru ca nu ma pricep laughing daca ams pricepe sigur as dansa, cit? Cit as putea, mai vorbesti, mai bei un vin, maninci o maslina, mai bagi un dans, ca de aia te duci la nunta nu? Bine pentru cei care stiu, asa cei care nu se pericep, pentru ca sunt si de astia, stau si privesc pe altii cum danseaza, eventual discuta, un vin, o amandina, cam aia e.

| DaciaRomania explică (pentru relian):

Pai o dată și o dată tot o sa mergi la o nuntă, nu?

| Smmo a răspuns (pentru relian):

Cum sa-ti zic eu... nu ma roade dorinta sa stiu sa dansez pe manele si multe din cantecele de la nunti. Nu imi place nici la discoteca dealtfel. Imi vine sa fug cand aud muzica la maxim, boxe si scartait de taraf oriunde ar fi (ma ales la vecinu'). Cam ca pisicile cand aud pocnitorile de Revelion. Ma intreb doar cat mai tine cosmarul, ce sa imi mai vina si sa dansez...
Intamplarea face ca nu am dansat la primele nunti la care am fost si erau atatia care nu dansau incat nici nu m-am simtit obligata sa o fac. In ultimul timp am evitat nuntile pentru ca pur si simplu nu am vrut sa mai vad anumite persoane pe care le-am vazut deja prea mult avand in vedere cum s-au comportat. Pentru mine a fost o tortura in minus.
E adevarat, sunt unele dansuri pe care imi place sa le privesc, dansate de profesionisti, mai ales daca sunt intr-o formatie si au tinuta potrivita.

| relian a răspuns (pentru Smmo):

Ce spui tu de muzica data de nici nu mai suna a muzica, laughing aia nici mie nu imi place.Nici eu nu pricep cum pot unia asculta ceva in halul ala, stai si te minunezi, aia nu se mai poate numi muzica, toate se destrama parca, nu se mai aude om cu om, eu consider ca ar fi zgomote poluante, numai muzica nu.

Cine stie sa danseze pe un anume gen de muzica, stie sa danseze in general.Sa dansezi e tot un talent, o aptitudine.
Eu nu merg la nunti din mai multe motive :
1- nu ma invita nimeni laughing
2 pe aici pe undes eu nu se prea fac nunti
3- nu am multi cunoscuti care sa zic ar fi singuri si acum se casatoresc
4-nu merg nici daca ma invita cineva, pentru ca aia fac petreceri sa faca bani nu pentru a se bucura sau aniversa ceva.

Eu asa stiu, dai o petrecere, o faci sa te relaxezi, sa te bucuri, sa stiu eu ce pentru sufletul tau si a celor pe care ii inviti, nu faci petreceri sa vina oamenii cu bani sau cadouri.
Asa ca eu stau acasa laughing nu ca nas avea bani sa iau un cadou, dar mi se pare o magarie.
Cadou dai unei persoane foarte apropiate de tine.Eu asa cred ca de acolo sa plecat si sa ajuns la a face bani din petreceri.Atunci sa mearga cei care is curiosi.

Acu am venit de la o livada de piersic si mure, deci pomi, plante acolo la fata locului, te lasa sa culegi.
Zic asta pentru ca de nu gresesc ai pus tu o intrebare cu fructe si legume ca nu-s bune etc.
Am cules personal, varza laughing muraturi, iarba, zici ca maninci iarba, fructe coapte la virf, cu jumate spre codita cruda, deci alea nu se vor coace veci, culese de mine personal din pom.

Gust de iarba, si varza daca maninci cruda e mai buna.Murele acre, poti face ciorba romaneasca cu ele de aia acra sati scrisneasca dintii in gura laughing
Mure coapte, sau negre, pentru ca erau de toate marimile si fazele in care is fructele, timp si bani irositi, deacu nici ca mai ma duc laughing

De ce sunt asa? Nu am auzit in viata mea de acele soiuri ce au ei, nici la magazine nu am vazut, auzit, deci multe care is in magazine si nu au gust, is de astea obtinute peste noapte, ma refer ca si soiuri.

Ca sa maninci ceva bun, trebuie sa cauti soiuri vechi, consacrate, la care mai toate carateristicile erau de calitate, se coceau uniform, aveau aroma, zahar, adica daca ai mincat ce spun, ai idee ce vorbesc.

| relian a răspuns (pentru DaciaRomania):

Am fost la cateva nunti, dar ceva timp in urma, acum nu o sa mai merg nici daca ma invita careva.Mai degraba prefer sa merg la un festival, adica tot ceva gen petrecere, dar imi cumpar eu ce vreau, beau ce vreau, ori ce au aia acolo, discut, nu am treaba cu nimeni, plec cand vreau laughing

Daca dau si aia muzica tare, ori se aude distorsionat, mi-am luat jucariile si am plecat, nu vad pentru ce stai cand nici nu mai poti discuta, pentru ca nu te aude cel cu care vorbesti din cauza acelor zgomote care e numita muzica.
Oamenii din ziua de azi nu mai stiu sa faca o petrecere, poate ca nici nu stiu cei aia petrecere laughing.
La o petrecere nu mergi doara ca baga aia muzica, asa pot sa ascult muzica acasa nu? Ma duc sa si discut cu lumea acolo, sa manin ci ceva, sa mei un pahar etc.
Dar cand organizatorii is niste de astia cu galagia in glanda, cand se apuca si dau muzica de zici ca acu se destrama toate laughing ce mai poti discuta? Pai nici sa maninci nu mai poti, isi sare mincare din gura laughing

| Smmo a răspuns:

Sunt oameni carora le place sa danseze, daca faci parte dintre ei e bine sa dansezi cand ai ocazia. Nuntile ofera totusi o varianta mai buna de socializare decat discotecile sau alte locuri mai dubioase.
Daca iti place sa mergi la nunti sau alte evenimente mondene, daca ai timp si nu esti foarte in largul tau cu dansul, poti incerca sa mergi la cursuri de dans.