Îmi place mult să alerg, deși în ultima vreme am fost cam agitat și nu am mai făcut nimic în acest sens. De obicei alerg undeva între 7 și 10 kilometri. Cel mai mult am alergat 21 km, de trei ori.
Ca să mă mențin în formă în primul rând am grijă cum mă alimentez. Din forma fizică 80% e alimentație și doar 20% sport. Pe lângă alergare uneori mai fac chestii gen flotări, tracțiuni, abdomene, gimnastică. Plus foarte mult mers. Merg pe jos de câte ori am ocazia, chiar dacă am 2 - 3 sacoșe. Pot să le car, să le agăț, merg pe jos. Plouă dar sunt deja pe drum sau acum plec și nu toarnă cu găleata? Merg pe jos.
Mi-a placut intotdeauna sportul si l-as mai practica cu drag dar nu mai pot din cauza problemelor cu oasele asa ca incerc sa ma mentin prin plimbat si facut exercitii in parc cu aparatele de rigoare asa usor batraneste
Imi plac foarte mult exercitiile de cardio kickboxing dar le alternez cu genuflexiuni cu saritura (pana la epuizare ) atunci cand n-am chef de un program complex - mai fac si exercitii strict pentru masa musculara dar le prefer pe cele cardio pentru ca imi dau o stare de bine si simt ca am multa energie. Imi place sa merg pe jos mai ales daca ploua. Numarul de calorii pe care le consum si tipul de grasimi mi se par cele mai importante. Nu, nu stau sa-mi adun caloriile dar incerc sa nu fac excese atata timp cat nu-mi propun sa ma ingras, oricum pana la ora 2-3 mai mult de un smoothie sau lapte cu seminte de chia nu consum. ^^
Eu fac fitness acasa, mai exact antrenamente HIIT, cateodata exercitii cu greutati dar cel mai adesea prin folosirea propriei greutati corporale si dansez,, am renuntat la lift, merg pe jos.
Cool tine o tot asa. Imi plac oameni activi, energici.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: