| ady2607 a întrebat:

Va place sa iesiti in evidenta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine are ceva de iesit in evidenta va iesi sigur fara sa-i placa sau nu. Mie nu imi place.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am o parere buna de care ar beneficia cel putin 90%din po-pulatia lumii. daca nu? nu.

| Bacemi a răspuns:

Imi place cateodata sa ies in evidenta prin faptul ca privesc unele lucruri mai profund decat altii.

| doar.eu a răspuns:

Nu imi place sa ies in evidenta, imi place sa fiu apreciata

| JeSa a răspuns:

Buna!, a fi pe sine stapan, a fi inteligent, stiind sa te exprimi vizavi de lume, asta nu inseamna "a iesi in evidenta"!, ps. nu ai de ce, cu ce?, nu-i vb de fala, ci tine de ceia ce cunosti; daca adevarul este asa cum e, cum il expui!,- numai cand te afirmi prost educat, cu ironie fata de un altu sau "ma'rog" eventual sa-ti arati prostia iesind din comun prin replici "ne la locul lor" -aberatii, atunci poti spune ca te remarci, cazand in mandrie,- vroind, dorindu-ti a iesi in asa zisa ta "evidenta"!, deci rasp.meu la intrebarea ta e ca,- nu trebuie sa fiu in centrul atentiei ca sa ma simt iubita!, Pa, pa!

| JeSa a răspuns:

...

| Butsilee a răspuns:

Oooo da imi place :d dar nu in sensul rau (sa aud vorbe despre mine) in cel bunwinking daca intelegi ce vreau sa zic adica sa nu ma cunoasca lumea sa ies in evidenta din pricina unei batai, sa ies in evidenta cum ma imbrac, cum vorbesc, amabila, etc etc happy

| fabiola a răspuns:

Imi place sa iasa in evidenta munca mea, mintea mea, sufletul meu si nu chipul, persoana mea!

| TeoIonela a răspuns:

Nu prea imi place sa fie toata lumea cu ochii pe mine la orice miscare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Absolut niciodată, îmi place să stau în umbră.
Pa, pa.

| Aliyaa a răspuns:

Imi place sa ies in evidenta dar numai prin lucruri bune!winking

nony
| nony a răspuns:

Atat de mult incat mereu beau cate ceva sa-i fac pe cei din jurul meu mai interesantiwinking

lolita
| lolita a răspuns:

Nu imi place, dar intotdeauna o fac fara sa vreau laughing

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. nu îmi place, dar se întâmplă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viaţa văzută prin ochii mei, nu cred că merită să iasă în evidenţă.