Da. Dar niciodata nu am primit. Nu gasesc si eu o fata care sa imi ofere macar o floare
Da, mai ales lalele. Dar imi place si sa daruiesc. O floare este un simbol al gandurilor bune si al iubirii deseori.
Nu prea... florile rupte mor curand. Imi place in schimb sa primesc flori in ghiveci macar acelea sunt vii.
Ciudat e ca unii nu isi dau seama ca unei femei poate sa nu ii placa in mod deosebit sa primeasca buchete de flori
Da, imi place. Prin gestul de a oferi/darui o floare vad tandrete, iubire, sensibilitate.
Florile este un simbol al femeii si de-asta majoritatea celor care primesc flori sunt femeile. Eu primesc flori doar de ziua mea, in rest am o placere nebuna de a darui flori, floarea inseamna sinceritate, viata, frumos.
Prefer corzi pentru chitara. Trebuie sa recunosc ca mi-a desenat cineva o floricica pe biletel langa numarul de telefon si m-a facut sa zambesc.
Cred ca e un gest ce nu va muri niciodata... mie nu-mi place sa primesc flori, prefer ceva original, nou si venit din suflet
Sincer
nu...
urasc cand imi da cineva flori
mi se pare penibil
hai acum dati-mi toti stupid
Alinush_5329 întreabă:
striffe întreabă: