Oh, Doamne, iubesc să fac asta.
Chiar aseară am stat întinsă şi m-am holbat pe la 3 dimineaţa la stele.
Cu cine?
Cu prietenul meu imaginar.
Ba, daca nu eram eu tu nici nu stiai ca alea de pe cer is stele, credeai ca ii Las Vegas in Rai
Loool, acum am văzut că e răspunsul de pe 13 august şi că pe 12 am stat cu voi ca aurolacele, afară, la 3 dimi să ne uităm la stele. Pffui.
Daaa, acum ai realizat ca ai vazut stelele cu mine, nu? Ca eu ti-am zis de ele, nu? EU!
În momentele astea fierb de nervi. >_
Saruta-ma ca sa-ti alung umbra tristetii
Eram asa plictisita incat am cautat in toate intrebarile tale si am ajuns la asta..haha. E de aproape 6 luni, omg, nu cred. Cine ar mai gasi intrebarea asta, nu?
), genial.
E creepy, serios.
Obisnuieste-te
Da, si-mi place foarte mult cand, un bun prieten, imi explica despre constelatii si toate cele
Iti place personalul sau Sageata Albastra? Sau Acceleratul? Glumesc.:d scuze
Personalul se numeste acum Regio (R).
Iar Acceleratul InterRegio (IR).
Sageata Albastra e o denumire populara pentru automoarele clasa 96 Siemens Desiro. Nu e un rang de tren. Ele pot compune trenuri din ambele ranguri la CFR, desi se preteaza la Regio la nemti.
Bravo.Le cunosti bine
Da, simt relaxare, libertate, spatiu, uiti pentru moment de ceea ce te inconjoara!
Da, îmi place. Îmi doream sa devin astronaut dar acum mă limitez doar la privitul Perseidelor etc.
Perseide, eu le-am ratat
Sunt geniale, nu le-am ratat niciodata de la 10 ani
Cand mai sunt Perseidele anul asta?
Eu le-am ratat mereu.
In aceeasi perioada, de obicei intre 10 si 15 august cu apogeul cam in 12-13
Si pe la ce ora/ore? Toata noaptea?
Punctul maxim e cam pe la 2-3 dimineata, dar toata noaptea se vad, da.
Okey.Mersi frumos.
Da,imi place si mereu sper sa vad o nava plina cu extraterestri care sa aterizeze si sa ne scoata din criza de bani =]]
LisaJulie întreabă: