Pe la 6:40. Nu că mi-ar plăcea dar trebuie să duc fata la şcoală. Sâmbăta şi duminica mă trezesc uneori mai târziu. Undeva între 7.00 şi 8.30. Dar se întâmplă să am zile când mă trezesc pe la 5.30 şi de obicei nu mă mai culc la loc. Chiar dacă mă culc foarte târziu tot dimineață mă trezesc, așa a fost mereu la mine. Am avut o perioadă bună de timp când mă trezeam la 5. Îmi plăcea că în câteva ore deja realizam foarte multe şi ziua abia începea. Acum nu prea mai pot că lucrez schimbul 2. Vreau după muncă să am ceva timp pentru mine şi mă culc de cele mai multe ori pe la 12 - 1 - 2. Foarte rar, când pierd mai multe nopți la rând mă trezesc pe la 9.00 - 9.30.
Nu, urasc sa ma trezesc dimineata. Insa ma trezesc in intervalul 5-6, in functie de cat de aglomerata va fi ziua.
Depinde si de programul de la serviciu cum lucrez in saptamana respectiva. Uneori ma trezesc la 04:30, alteori la 08:30 sau 09:30, in weekend cand e liber in jur de 09:00-11:00.
Stiu dar ma gandesc la toate variantele ca la cat am pierdut trebuie sa ma gandesc si la posibilitatea asta deoarece daca ma gandesc doar ca o sa fie perfect si o sa traiesc boiereste si apoi nu e asa e mai nasol
Deci dimineata la ora 6 esti treaza in doar cateva ore?
Te pregatesti de mers la biserica?
Nuuu.
In cursul saptamanii la 07:15 (incep serviciul la 9:00).
In weekend de la 08:30 in sus.
Nu imi place sa ma trezesc devreme.In timpul saptamanii ma trezesc la 06:00-06:30 (fara alarma)iar in weekend pe la 9:00 si ceva.
Nu imi place, iar in fiecare dimineata ma trezesc la ora 06:20 pentru ca merg la liceu... pfff
Saracuta de tine
Saracuta de mine... plang
Natura se trezeste la ora 7 deci
Hahaha .Ia zi-mi, te-ai informat cu privire la ce am vorbit in pv?
Azi natura ma informez despre ce an vb in privat
Normal ca ma trezesc devreme.
La 4-5 dimineața îs treaza doar ca sa ma pun sa adorm.
Ca si mine, ce ne potrivim fata
Prima oara sa vad daca esti fata mare
Haaaaaaaaaa adio nunta fata
Și uite asa rămân nemăritata...
Poate ma întâlnesc dimineața cu Christian la o cafea din întâmplare...
Mult noroc fata
Vai mulțumesc fata.
Ma simt încurajată sa ma las cucerita de un card de credit full.
Nu-mi place. Acum ca a inceput scolicica ma trezesc la 5:30, dar in weekend undeva in intervalul 11:00-13:30.
Cand am scoala la ora 7(fara alrma, poate pun alarma doar atunci cand a fost o vacanta lunga si m-am obisnuit sa ma scol tarziu.
In weekend tot la 7. I
n vacanta la ora 9.
In zilele lucratoare ma trezesc la 6 ca sa ma duc la scoala si sambata si duminica la 9-10
LisaJulie întreabă: